logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  18/466 >>

BŐSÉGES ÁRUVÁLASZTÉK, KIVÁLÓ MINŐSÉG!

9.11.2023 15:15 | -szf-

Tóth Zsolttal, a peredi K&T Mäso húsfeldolgozó tulajdonosával beszélgettünk.

   A Peredi székhelyű húsfeldolgozó üzem 45 alkalmazottjával, kiépült feldolgozó részlegeivel, raktárkapacitásával, valamint eladó és viszonteladói hálózatával a környék egyik ismert és sikeres húsipari vállalkozása.

   Tulajdonosa és vezetője Tóth Zsolt elmondta, hogy az utóbbi időszak fejlesztései közül a napelemes energiatermelés beindítása, annak eredményes felhasználása, valamint az üzem udvarának rendbetétele emelkedik ki. A közeljövőben a gyártórészleg bővítése céljából egy új csarnok hozzáépítését tervezik, számolva a kereslet és az igények növekedésével.

   Az állandó szakembergárdával dolgozó vállalkozás a tőkehús feldolgozása és árusítása mellett mintegy 60 különböző húskészítményt állít elő. Közülük a legkelendőbbek a vidékünkre jellemző disznótoros specialitások: hurka, kolbász, disznósajt, kása és szalonna. A bőséges választéknak köszönhetően a vásárlók többfajta füstöltáru közül is válogathatnak. A tulajdonos kiemelte, hogy a Tešedíkovská és Kráľovská kolbászok mellett a Beni, illetve a nemrégiben piacra került Bertuška gépsonkák iránt van a legnagyobb kereslet, melyek a tulajdonos édesapjáról és a nagymamájáról kapták nevüket. Az elsőosztályú alapanyag, azaz a magas hústartalom mellett nagyon ügyelnek a gyártási folyamatok betartására, a fűszerek és a füstölés minőségére, a csomagolásra és a kiszállítás pontosságára.

   A Vágsellyén és Pereden működő hentesboltjaik vásárlói köre mára már stabilizálódott. Állandó vásárlóik elégedettek a személyzettel és termékeiket is szívesen fogyasztják. Az árukínálat folyamatos bővítése jó hatással van a forgalomra, ahogy a rendszeres árkedvezmények és nyereményjátékok is szaporítják az elégedett vásárlók körét. A TERRA Hírújságban folyamatosan megjelenő hirdetéseik mellett a vásárló a cég Facebook (Mäsovýroba K & T mäso) illetve Instagram (@ktmasovyroba) profilján követheti figyelemmel a kínálat változásait.

   Tóth Zsolt szerint a világjárvány, az infláció, az alapanyagok árának és a forgalmazás költségeinek növekedése az élelmiszerellátást, mint az embereket legérzékenyebben érintő területet is elérte, és természetes módon magával hozta a hús és hústermékek árának emelkedését is. Emellett az olcsóságával hivalkodó áru megjelenését is. A piacot elárasztó, kétséges eredetű hús és hústermékek ártanak a szakma becsületének.

   Véleménye szerint a termékek mennyisége a jelenlegi nehéz gazdasági viszonyok között sem mehet a minőség kárára. A K&T Mäso vállalat a kezdetektől ehhez tartotta magát és ezután is ezt tartják szem előtt, betartva a cég jelmondatát:

   Nem a mennyiség, a minőség a fontos!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  18/466 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat