logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  28/122 >>

Mivel örvendeztessük meg a legkisebbeket karácsonykor?

26.11.2021 13:37

Hamarosan itt a karácsony és az ajándékok kiválasztása mindig nagy gondot okoz a szülőknek és a nagyszülőknek. Az első helyen vannak mindig a ruhafélék, a könyvek és a játékok. A legkedveltebb karácsonyi ajándékokhoz tartoznak a sí kabátok, sínadrágok és más kiegészítők, hócsizmák, téli csizmák, gyerek téli kabátok, sapkák, sálak és kesztyűk.

A gyerekek azonban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a ruhákra, mint a játékokra. Amennyiben kis gyerekekről van szó, a karácsonyfa alatt ott kell lenniük a játékoknak. A játékok kiválasztásánál mindig ügyeljünk arra, hogy színesek legyenek és jó minőségűek, annak érdekében, hogy hosszú éveken át örömet okozzanak a gyerekeknek. A fiúk részére ideálisak a különböző méretű játékautók és más közlekedési járművek – autóbuszok, vonatok, traktorok, kotrók és más járművek. A lányok részére ideálisak a babák, babakocsik, babaágyak, babaruhák vagy egy fa babaház is bizonyára nagy sikert arat majd.

Mivel a gyerekek nagy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, ideális segédeszköz lehet ebben a lányok részére a gyerekkonyha és a fiúk részére pedig a fából készült műhely illetve szerszámok.

Modern lakás kiegészítők

A gyerekek igénylik a mozgást és a változatosságot. Fejlődésük érdekében nemcsak ágyra, szekrényre és asztalra van szükségük, hanem elégséges szabad területre, ahol játszhatnak. A gyerekszoba kényelmét nemcsak az alap bútordarabokkal tudjuk megteremteni, hanem a különböző textíliás kiegészítőkkel is. Ha kiválasszuk a megfelelő méterárut, a függöny és a drapéria nemcsak a napsugarakkal szemben fog védelmet nyújtani a gyerekszobában, hanem kiváló kiegészítőként is szolgál. Csemetéinknek kedveskedhetünk is egy vidám mintázatú szőnyeggel, amely kellemessé varázsolja a szobát. Az állatmintás szőnyegdarabok vagy a rajzfilmfigurás dekoratív párnák kitűnő ajándékötletek lehetnek a legkisebbek részére.

Emlékek a vidám élményekről 

A gyerekek birodalmából nem szabad sajnálni a tarka színvilágot. A helyiségben, ahol a gyermek naponta tartózkodik, a praktikus bútordarabokon kívül nem hiányozhatnak a dizájnos kiegészítők sem, amelyeket időszakok szerint is váltogathatunk. A falakat és a polcokat szépen kidíszíthetjük vidám képekkel és családi fotókkal. Hasonlóan kiváló karácsonyi ajándékötletek lehetnek a különböző képkeretek, amelyek felidézik a gyerekeknek a családdal vagy a barátokkal töltött vidám pillanatokat. A gyerekszoba a fiatalság és a játékosság szimbóluma. Nagyon fontos eleme a gyerekek lelki és fizikai fejlődésének. A dinamikus berendezések érdekessé és inspiratívvá teszik a gyerekszobát. A gyerekszoba tükrözze a gyerek fejlődésének tempóját. Ne legyen túlzsúfolt, habár többszörös célt szolgál, hálószobaként, játszószobaként, tanulószobaként vagy társalgóhelyiségként. A gyerekszoba berendezésénél fontos, hogy szabadjára engedjük a fantáziánkat és a bútorokkal illetve a dekorációkkal próbáljunk meg játékos hatást kelteni.

Praktikus rakodóterek 

Amikor a gyermek fejlődése elér egy bizonyos kort, fontos, hogy a szobája megfeleljen az aktuális szükségleteinek és igényeinek. Egy tinédzsernek más igényei vannak a tanulás vagy pihenés terén összehasonlítva egy kisgyerekkel. A nagyobb gyerekeknek több rakodótérre van szükségük. A ruhák és a játékok általában nagyon sok helyet foglalnak, ezért egy új polc vagy szekrény is megfelelő karácsonyi ajándék lehet. További eredeti megoldás lehet egy új komód, amelyben ugyan kisebb a rakodótér, mégis nagyon praktikus az alsóneműk, zoknik, felsők vagy más apróságok tárolására. Jelenleg nagyon keresettek a komódok, nemcsak a praktikusságuk miatt, hanem lakberendezési okokból is. Egy szép komód szinte életre kelti a szobát. A komódokra jellemzőek a nagy széles fiókok és hasznosan kitöltik a gyerekszoba üres sarkait. Minden gyermeket biztosan meg tudunk örvendeztetni Karácsonykor egy új polccal, egy szekrénykével vagy egy komóddal.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  28/122 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat