logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  37/114 >>

Hogyan öltöztessük a gyerekeket ősszel és télen?

30.11.2020 10:03

Hogyan öltöztessük a gyerekeket ősszel és télen?

Minden szülőnek az a kívánsága természetesen, hogy gyönyörű és egészséges gyermeke legyen. Hogyan öltöztessük megfelelően gyermekeinket ősszel és télen? Ne feledkezzünk meg arról, hogy nem az időjárás számít, hanem az, hogyan vannak felöltöztetve a gyerekek.  A ruhák és a cipők vásárlásánál fontos tudnivaló, hogy a kényelem, a biztonság és az egészséges fejlődés érdekében a maximumot tegyük meg gyermekeink érdekében.

A hidegebb napokon a legmegfelelőbb a réteges öltözködés. Az őszi és a téli ruházat alapdarabjai a meleg és a vízálló holmik. Inkább költsünk jó minőségű gyerekalsóneműre és felsőrétegre, mintsem az olcsó és rossz minőségű ruhákra, amelyek nem melegítik a gyerekeket, gyorsan átáznak és tönkremennek. Ha megfelelő ruházatot választunk a gyermekeinknek, nem kell tartanunk az esetleges megfázástól.

A jó minőségű ruházat kiválasztása

Ami az alsóneműket illeti, a legmegfelelőbb választás a természetes anyagokból készült alsótrikók és pólók. A gyerek melegítők esetében ideális a cipzáros, vagy más típusú rögzítés. Maximálisan praktikusak azok, amelyek oldalsó zsebbel és kapucnival vannak ellátva, hogy a gyerekek szükség esetén védeni tudják a fejüket a hideg és a szél elől.

A legkényelmesebb anyag a pamut és jó, ha a ruházatnak szegélye is van. A gyerek téli kabátok  vásárlásánál ügyeljünk arra, hogy a lehető legmelegebbet válasszuk, amely vízálló is egyben. A csöppségeinket kiválóan megvédik a hidegtől a jó minőségű kabátok, amelyek maximálisan melegítenek, de egyben szellőznek is és könnyűek is. A legmegfelelőbbek azok, amelyek kitűnően szellősek és kényelmet biztosítanak a gyereknek mozgás közben. A vízálló anyag pedig biztosítja, hogy nedves és esős időjárás esetén is száraz marad. A nadrágok legyenek szintén elégségesen melegek, amelyeket a gyerekek ősszel és télen viselnek, jól alkalmazkodjanak gyaloglás vagy futás közben.

A lábaknak is kell a meleg 

A hideg évszakokban nemcsak az iskolásoknak és az óvodásoknak, hanem a legkisebb gyerekeknek is meleg cipőre van szükségük. A puha és rugalmas babacipők a járni tudó gyerekek számára készültek, két éves korig. A legideálisabbak azok a fajták, amelyek bőrből készültek, beleértve a bélést is. A természetes bőr biztosítja a szellőzést és tökéletesen alkalmazkodik a gyerek lábformájához. Nagyon fontos a boka formája, továbbá a cipőorr alakja és a bélelt sarok, valamint az antibakteriális berakható talpbetét és a rugalmas cipőtalp, amely biztosítja a kisgyermek számára a stabilitást járás közben. A bőr és a jó minőségű felsőréteg maximálisan emeli a gyerek cipőcskék minőségét, ami a védőképességét és a használati tulajdonságait illeti. Továbbá könnyíti a tisztítását és a minőség megőrzését. Ezek a típusú gyerekcipők alkalmasak kintre és bentre egyaránt, valamint száraz és esős időjárásban is. Ezen felül figyelembe veszi a gyereklábak anatomikus jellemzőit és biztosítja a lábak egészséges fejlődését. 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  37/114 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat