logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  33/177 >>

Cseperedő program – egy felvidéki programkavalkád Somorjától Nagykaposig

21.10.2019 08:42 | /Cseperedő csapata/

   A Cseperedő programsorozat immár országszerte 54 helyszínen valósít meg a kisgyermekes családoknak szervezett programokat. Ezek a programok 3 programrészre vannak osztva, melyek mind ingyenesek a felvidéki magyar gyermekek és családjaik számára:

  • Ringató foglalkozások, melyet a helyi munkatársunk tart heti vagy 2 heti rendszereséggel, mely már 3 hónapos kortól javasolt a babáknak és a kisgyerekes anyukáknak/apukáknak. Ez a programrész mozgással, dallal, hangszeres zenével, mondókákkal, mosollyal és sok-sok szeretettel segít a baba-szülő kötődés elmélyítésében, a gyermek figyelmének, zenei hallásának, érzékszerveinek fejlesztésében. A Ringató foglalkozás időtartalma 30 perc, melyet igény szerinti hosszúságú szabad beszélgetés és játék zárhat.
  • Szülők iskolája előadások: a szülőknek és nagyszülőknek szóló előadások számos gyerekneveléssel, a baba testi és szellemi fejlődése során felmerülő témákban biztosít szakelőadókat. Ez a programelem már a felnőtteknek szól, melyre szintén díjtalan a belépés.
  • Babaszínház: neves előadók, bábcsoportok, zenészek és táncosok biztosítanak Felvidék szerte minőségi szórakozást babának és szülőnek egyaránt. Az októberi hónapban számos ilyen program valósul majd meg régiónkban:

   A Cseperedő programok helyszíneit, munkatársait és az aktuális programkínálatot a www.cseperedo.sk oldalon olvashatják. A program megvalósíthatóságát a BGA Zrt. támogatja, köszönet érte. 


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  33/177 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat