logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  126/236 >>

5 évesek lettünk!

19.2.2019 10:49 | Horváth Judit

   A Megbecsültek Társaságára jellemző vidámsággal és érdekes programokkal indult a 2019-es év. Előző év decemberében töltötte be szervezetünk a megalakulásának 5-ik évét. Számunkra ez fontos mérföldkő, hisz ez idő alatt látványosan gyarapodott tagságunk, megduplázódtak programjaink, új elemeket vezettünk be, hogy minél színesebb és sokoldalúbb lehessen az az élménykavalkád, amit tagjainknak és pártolóinknak kínálunk. Csapatunk új személyekkel bővült, az éves programterv összeállításánál fantáziadús ötletek megvalósításával igyekszünk mindenki igényét szem előtt tartani.

   Mivel ez az 5 év egy kisebb jubileum, egy Gálaest megszervezésével kedveskedtünk a velünk ünneplőknek. Volt itt jókedv, zene, tánc, pezsgő és finom torták, melyek széppé varázsolták az estét.

   Műsorunk színességét az adta, hogy „volt mindenből egy kicsi”: vers Baros Dániel előadásában Deákiról, megzenésített versek a Paradigma együttestől, modern balett Baranyai Kinga Anna csoportjától, citeraszó és nótacsokor a Dióhéj Citerazenekar tolmácsolásában, Magyarbődi táncok a felsőszeli Höcögők Néptánccsoport előadásában, amihez a Bicskás zenekar húzta a talpalávalót. Zárásként Vadkerti Imre énekelt nekünk, hangjával megkoronázva az est gazdag kulturális élménycsokrát. A Gálaesten köszöntőt mondott Forró Krisztián, a Megbecsültek Társaságának alapítója és elnöke, a Pozsonyi Magyar Nagykövetség tanácsosa, Disztl Antal, valamint Nagyszombat Megye alelnöke, Berényi József.

   Mivel egy szervezet sikeres működéséhez nem csak jó programok, de aktív tagság is kell, a Gálaest során nem csak minket köszöntöttek, mi is köszöntöttük segítőinket, egy a hálánkat és köszönetünket kifejező virágcsokorral.

   A másfél éve szeretettel visszajáró Pesti Művész Szinház társulata kedves videóüzenetben kívánt mindannyiunknak „Boldog születésnapot!”

   Az esténket közös koccintással és a születésnapi torta elfogyasztásával zártuk.

   Köszönjük a sok kedves köszöntőt, gratulációt, mosolyt, mellyel elhalmoznak minket, valamint a finom meglepetés tortát, melyet Puskás Margit készített számunkra. Hálásak vagyunk a postán azóta is érkező születésnapi képeslapokért és a sok jó szótért, amivel szebbé teszik napjainkat.

   Természetesen az egész „Megbecsültek Társasága jelenség” sok-sok apróságból tevődik össze, ami összhangban egymással valódi közösségépítő csodává tud alakulni: egy, az alapításkor valóra váltott ígéret, lelkes szervezők, mosolygós és vidám tagság, növekvő számú pártolók, támogatók, valamint a Magyar Állam anyagi és szellemi támogatása, amely a BGA Zrt. által jut el hozzánk.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  126/236 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat