logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  12/301 >>

Sítanfolyam, Farkasd

15.3.2020 19:14 | Keresztesi Ildikó

   Idén ismét Dóvalon töltöttünk 6 napot, hogy elsajátítsuk a síelés alapjait. Mindenki izgatottan várta, hogy 2020. február 9-én, reggel 7.30-kor találkozzunk az iskola előtt. Az út vidáman telt. Három órás utazás után érkeztünk meg Dóvalra. Csodaszép látvány tárult elénk. Magas hegyek és hóval borított hatalmas síközpont. Az étkezés naponta háromszor volt biztosítva.

   Már érkezésünk napján megismerkedtünk a síelés alapjaival. Minden nap két alkalommal volt lehetőségünk síelni, reggel és délután, kivéve szerdán, amikor délelőtt síeltünk, délután pedig ellátogattunk Nová Hoľára, ahol csodálatos kilátásban volt részünk. Első alkalommal próbáltuk ki az esti síelést, ami felejthetetlen élmény volt számunkra. Nagyon ügyes kezdő csoportunk volt, szerdán már mindenki a nagypályán síelt. Kipróbáltuk az összes felvonót. Szerencsére az időjárás is kedvező volt az egész héten. Minden este táncoltunk és énekeltünk, csütörtökön megválasztottuk a sítanfolyam szépeit. Pénteken első ízben síversenyen vettünk részt, ami nagyon jó hangulatban zajlott. Három kategóriában versenyeztünk. Mindenki nagyon ügyesen teljesítette a versenypályát. Nagyon jól éreztük magunkat a sítúra folyamán, számos élményben volt részünk. Köszönjük Oroszi Anitának az egész heti gondoskodást, valamint a tanító néniknek és a tanító bácsinak az oktatást és a törődést. Mindenkinek sikerült megtanulnia síelni, és szerencsésen, kéz- és lábtörés nélkül értünk haza.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  12/301 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat