logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  489/507 >>

Nagysikerű szülői bál Diószegen

21.4.2017 10:12 | Kovács Andrea

   A diószegi Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda mellett működő szülői tanács nagysikerű szülői bált rendezett. Hogy hányadikat, azt nehéz megmondani. Azt azonban tudjuk, hogy a jelenlegi iskolatanács már nyolcadik alkalommal rendezte meg a találkozót, 2017. február 4-én.

   Báljainknak hagyományosan a Danubius Főiskola étterme ad otthont. Az idei évben a légi Tesók zenekar húzta a talpalávalót, nagy sikerrel. A vacsorát a galántai Gazda - udvar Vendéglő biztosította, velük nagyon jó az együttműködésünk. Már 2. éve Gál Judit és csapata díszíti a székeket és az asztalokat, ezzel is emelve bálunk színvonalát. Az idei év újdonsága a hangulatfény és a zenészeknek előkészített pódium volt. A felszolgálás a 9. osztályos tanulóink feladata volt, mindenki nagy megelégedésére végezték munkájukat. A büfében a szülők dolgoztak. Bálunk különlegessége, hogy minden évben kis ajándékkal igyekszünk kedveskedni a vendégeknek. Most illatos viaszszívek mellett döntöttünk, ami a lazac színű díszítéshez kiválóan párosult. Az idei bálon 120 vendégünk volt. Éjfélkor 70 tomboladíjat sorsoltunk ki, valamennyit szívből ajánlották fel. A szórakozni vágyók hajnali 5 óráig ropták a táncot, és búcsúzáskor megígértek, hogy jövőre ismét eljönnek.

   A szervezők számára ekkor még nem ért véget a rendezvény, hiszen a takarítás és az elszámolás következett. Mindnyájunk megelégedésére ismét szép summát írhattunk szervezetünk számlájára.

   Elnökként számomra ez volt az utolsó ilyen jellegű rendezvény, ezért ezúton is köszönetet mondok csapatom minden tagjának, akik 8 éven át együtt dolgoztak velem a vezetőségben. Köszönöm a kiváló együttműködést iskolánk igazgatóságával, a szülőkkel, a pedagógusokkal, a volt diákokkal és iskolabarátokkal, akik támogatásukkal tevékenységünket mindig segítették.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  489/507 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat