logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  361/498 >>

Mesevetélkedő, Nádszeg

18.5.2018 21:08 | Felkészítő pedagógusok: Fábrik Katalin és Varga Edit

   Iskolánk az idei tanévben is bekap­csolódott a „7 mérföldes csizmában heted 7 határon át“ elnevezésű me­sevetélkedőbe. A harmadik osztály Ördögfiókák csapata /Kohel Dóra, Godány Amira, Erdélyi Bence, Luk­ács Máté/ és a 4. A osztály Fantasz­tikus négyes csapata /Bugár Vanessza, Faragó Zsóka, Csáno Levente, Rákász Botond/ már decemberben elkezdte a felkészülést a versenyre. Az első fordulóban egy mesét, majd a másodikban még három mesét kellet feldolgozniuk, és szinte minden apró részletre emlékezniük.

   A kerületi fordulóra Tallóson, a helyi alapiskola szervezésében került sor, ahol 13 csapat versenyzett a tovább­jutásért. Ezen a versenyen harmadi­kosaink csapata a 7. helyezést érte el, negyedikeseink pedig nagy örömünk­re megszerezték 3. helyet, amivel to­vábbjutottak a területi fordulóra.

   A területi fordulót a diósförgepatonyi Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda rendezte meg, a helyi művelődési ház­ban, április 5-én. A meseversenyen a nádszegi csapaton kívül a csallóközkürti Magyar Tannyelvű Alapiskola, a vásárúti József Attila és Óvoda, a nyárasdi Alapiskola, a vágsellyei Pázmány Péter Alap­iskola és Óvoda és a diosförgepatonyi Alapiskola tanulói vettek részt. Ezen a versenyen már 10 mesét kellett ismer­niük a tanulóknak. 11 csapat versenyzett, akik közül a Fantasztikus négyes csapa­tunk a 7. helyen végzett. Diákjaink, bár nem jutottak tovább, kellemes élmé­nyekkel tértek haza a versenyről.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  361/498 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat