logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  390/403 >>

A selyemből melegség, szeretet, nőiesség árad

21.4.2017 07:54 | Fischer Erzsébet, selyem- és üvegfestő, Pered

   Szépen apránként sajátítottam el mindent, amit a selyemfestés magában rejt, és közben olyan vonzalom alakult ki bennem, amely egyre jobban az életem részévé vált. Festés közben szinte maguktól megszűnnek a problémák, a munka teljesen felold lélekben, s közben arra enged figyelni, hogy a színek a selymen pillanatról-pillanatra hogyan változnak. Az egyes minták, formák átalakulnak és a végeredmény egy egyedi saját készítésű alkotás.

   Köszönettel tartozom Blaškovič Natáliának Érsekújvárból, akitől kellemes környezetben, jó hangulatban sajátíthattam el a selyemfestést, a művészetnek ezt a különleges ágát.
  Eredeti, 100 százalékos hernyóselyemmel dolgozom, amely puha, lágy tapintású anyag. Kellemes, simogató érzést nyújt viselőjének. Magas fényű, csillogó textília, amely egyedi eleganciát ad a belőle készült kendőknek, sálaknak, ruhadaraboknak és párnáknak. A selyem hűvös érzést keltő és jó hőszigetelő anyag, melynek nedvszívó képessége is kiváló. Természetes és bőrre ártalmatlan anyag, nem okoz allergiát, viszketést. Egy selyemkendőt, sálat vagy stólát kiegészítőként is használhatjuk. Melegség, szeretet, nőiesség árad belőle, könnyen simul és rugalmasan reagál.

   Az üzletünkben található alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Természetesen rendelhetők más méretben, színben, egymással kombinálva egyéni választás szerint. Két egyformát nem készítek, a második csak hasonló lehet, vagy egy harmadik alkotás.
   A megfestett selyem a fixálás után nem veszíti színét, lehet kézzel mosni langyos vízben, kímélő mosószerrel vagy samponnal. Öblítés után a nedvesebb hátoldalán vasaljuk, így lesz kellemes és lágy tapintású. Üzletünkben ezen kívül egyedi, kézzel festett párnák, pólók, blúzok és topok is kaphatók.


Eddigi kiállításaim:

Falunap – Pered, 2012
Ezoterikus fesztivál – Nagymegyer, 2013
Paletta – képzőművészeti kiállítás – Galánta, 2014             
         


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  390/403 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat