logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  27/85 >>

Elballagtak a galántai nagycsoportosok is

4.8.2022 08:58 | Szabó Tamás

   Meg kell szoknunk, hogy ma már nem csak a középiskolások búcsúznak az érettségi bizonyítvánnyal a kezükben, de kisiskoláink negyedikesei is, sőt, még nagyóvódásaink számára is szebbé, ünnepélyesebbé teszik ezt a napot a pedagógusok és a szülők. A kicsik talán még nem is értik az ünnepi esemény lényegét, de a lelkükben, a szívük közepén bizonyára ott marad ennek a napnak a hangulata, a többi szép ovis emlékfoszlány között.

   Ballagó ovis lányom okán a Galántai Magyar Óvodában jómagam is résztvevője voltam a nagy eseménynek, örülve a jó érzékkel összeállított, tartalmas műsornak, az ünnepélyes, jó hangulatnak. Tiszta vers- és szövegmondás, biztos mozdulatok, látható felszabadultság és határozottság jellemezte szinte mindegyik iskolába készülőt. Öröm volt gyönyörködni bennük.

   Még ott voltak mellettük a hosszú évekig őket pátyolgatók, a megszeppent babákból talpraesett, nagy gyerekeket nevelő, a közösségi élet alapjaira tanító pedagógusok, Marika és Erika tanító nénik, Piroska igazgató néni, Erzsike szakács néni és a kis kollektíva valamennyi tagja. A kisebbek is türelmesen és figyelmesen nézték a műsort, az óvodai tanúsítvány átvételét, meghallgatták az igazgató néni, a szülői szövetség küldöttének ünnepi beszédét. A nagy torta felszeletelése és elfogyasztása után valamennyi résztvevő útnak indult, és a tablót a város főutcáján lévő virágüzlet kirakatában helyezték el.

   Az intézmény valamennyi alkalmazottjának köszönjük a gyermekeinkkel való törődést. Kívánunk jó pihenést és feltöltődést a következő évre!

   Gyerekek, jó vakációt!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  27/85 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat