logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  4/22 >>

Keresi a megfelelő ajándékot egy hölgy számára? Gondolt már ilyen ajándékra?

31.5.2020 10:42

Ahhoz, hogy örömet tudjon szerezni, nem szükséges nagy és drága ajándék. Minden nőnek kortól függetlenül örömet okoz egy kis kedves, szeretettel ajándékozott apróság. Sokkal fontosabb, hogy ne felejtsük el a hölgy ünnepét. A megfelelő ajándék kiválasztása egyszerűbb, ha ismerjük a választott személy ízlését és érdeklődési körét. A nők többsége már kiskora óta szeret szépen öltözködni és imádja a virágokat. Ha ezek közül legalább egy dolog jellemző az Ön unokájára, lányára vagy barátnőjére, akkor bizonyára tud majd választani a következő tippekből.

Ajándékok a kis hercegnőknek

Szeretne ajándékozni az ünnepeltnek valami szépet és praktikusat? Ebben az esetben lehet ez mondjuk egy sapka. A téli kötött mayoral gyerek sapkák illetve a fleecből vagy műszőrméből készült sapkák kiváló meleget biztosítanak síelés közben, de úton az iskolába is. Egy lányos sapkának nem kell kizárólag rózsaszínűnek lennie vagy épp Hello Kitty feliratosnak. A Lego wear márka sapkái között egy sportosabb dizájnt fedezhetünk fel. Kevésnek találja? A Lego sapkához ajándékozzon egy eredeti Lego márkájú építőkocka készletet! A Lego építőkocka nagyon közkedvelt a lányok és a fiúk körében egyaránt.

A közelgő nyáron illene a kislánynak egy szandál- ideális esetben minden ruhához egy másik, de ezt igazán csak egy igazi hercegnő engedheti meg magának. A gyerekláb túlságosan gyorsan nő és szinte minden időszakban nagyobb cipőket kell vásárolni. Minden évszakban legalább egy vagy két pár megfelelő cipőre van szüksége a gyereknek. Ne felejtsük el, hogy a gyerek cipő csak akkor praktikus ajándék, ha pont jó és nem csúszkál a lábunkon. A vásárlás előtt ellenőrizze le a pontos lábméretet, esetleg vigye magával a cipellő jövendő tulajdonosát, hadd próbálja ki. A szandálok esetében különösen figyeljen arra, milyen anyagból készült. A kemény anyagból készültek felsérthetik a bőrt. Legjobbak a természetes bőrből készült, az egészségre nem ártalmas anyagok.

Illatos és édes csokrok

Ha a kislány már kinőtte a gyerekcipőket és a gyerekruha sem jó már neki, akkor bizonyára már egy ifjú hölggyel van dolgunk. Ebben az esetben koncentráljunk inkább a nőies ajándékokra. Egy csokorral biztosan semmit nem rontunk el. Lehet élő virágokból kötött csokor, vagy...

Kicsit kevésbé tradicionális a szappancsokor, az édességcsokor vagy a gyümölcscsokor. Egy ilyen csokor kötése szépérzéket és kézügyességet igényel. Szerencsére már készen kapható csokrokat is tudunk vásárolni, miközben mindegyik egyedi darab. Ha felkeltettük az érdeklődését, egy specializált szaküzletben bizonyára elkészítik a csokrot lehetőség szerint az Ön elképzelései alapján.

A szappancsokor előnyei, hogy szépítik és beillatosítják a helyiségeket néhány hónapon keresztül. Az édesség- vagy gyümölcscsokorból viszont csemegézhet az ünnepelt. Az ízléses gyümölcscsokrok, dobozok avagy kosarak friss szezonális gyümölcsökből készülnek, közvetlenül az elvitel előtt. Annak ellenére, hogy édesek, nagyon sok vitamint tartalmaznak, ezért a legkisebbeknek is megfelelő ajándék lehet.

A rendhagyó csokrokat bármilyen alkalomból ajándékozhatjuk vagy csak egyszerűen, ha szeretnénk kifejezni, hogy az adott személy fontos számunkra és szeretjük.  


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  4/22 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat