logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  51/236 >>

Szeptember az újrakezdés hava

19.10.2020 19:25 | /HJ/

   A Cseperedő program háza táján a szeptember hozta el az újra találkozások lehetőségét. A hagyományos nyári szünetet követően újra kezdődtek Felvidék szerte a Ringató foglalkozások, és elkezdtek szerveződni a babaszínházak. Óvatosan haladva szabályról szabályra, minden helyszín a saját térbeli adottságaihoz igazította a biztonságos újrakezdést, mert mindannyiunk közös érdeke, hogy biztonságos keretek közt találkozhassunk újra. Történt mindez a babák és a mamák nagy örömére, hiszen az együtt eltöltött idő, közös éneklés és mondókázás nem csak a gyermek fejlődésében játszik fontos szerepet, de a szülő-gyermek kötelék is erősödik általa.

   Nagy érdeklődés övezte minden helyszínen az újra induló foglalkozásokat, mert a közös játék öröme mindenkinek hiányzott. Jó ismét személyesen találkozni a megszokott, mosolygós gyermekekkel és vidám szülőkkel, de ugyanakkor nagy szeretettel várták már az újonnan csatlakozókat is.

   A vidám indítás után a járványhelyzet miatt ismét a virtuális találkozások felé mozdul majd el a Cseperedő program megvalósítása. A szülők iskolája előadások jelentős része on-line valósul majd meg. Ezen előadások az eddigiekhez megszokottan most is a gyereknevelést érintő témákkal sietnek majd a szülők segítségére. Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bízunk benne, hogy ez a programelem ily módon történő megújítása elnyeri majd a szülők tetszését és sokan csatlakoznak majd az előadások hallgatóságához.

   Információkat a megújuló szülők iskolája programokról a www.cseperedő.sk oldalon találnak, melyet támogatónk, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a BGA Zrt is örömmel üdvözölt a programelemeink sorában.

   Közös érdekünk, hogy gyermekeink tartalmas és egészséges közegben cseperedjenek fel, ezért vigyázzunk egymásra, hogy mihamarabb újra természetessé válhassanak a személyes találkozások.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  51/236 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat