logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  223/268 >>

Szépkorúak II. bálja, Galánta

18.12.2017 19:02 | Horváth Judit

   A 2016-ban, a Szépkorúak I. báljának megszervezésével hagyományteremtő alapokat helyeztünk el régiónk programpalettáján. Várva várt eseményt teremtettünk, melyre Megbecsültek Társasága tagjai izgatottan készült.

   A 2017. november 10-én megvalósult Szépkorúak II. bálját remek hangulat és vidámság jellemezte. Hajnalra már sajgó lábaink jelezték, hogy igazán szorgalmasan roptuk a táncot!

   A báli estet Forró Krisztián, a szervezet elnöke nyitotta meg pohárköszöntőjével, majd a további jó hangulat megalapozásában a felsőszeli Bulibicska színjátszó csoport volt segítségünkre a Bulis nagy roma lagzi c. előadásával. Ezt követően Sissi nótacsokor összeállítása késztette dalolásra és táncra a jelenlévőket, végül az est további részében a Retrock Party Band húzta a talpalávalót.

   A szórakoztató műsor mellet a finom vacsora elfogyasztása után, csak úgy repült az idő a kellemes táraságban. Sok régi ismerős találkozhatott ismét a báli forgatagban: volt alkalom táncra, közös éneklésre, beszélgetésre, emlékek felelevenítésére. Nagy öröm volt a sok vidám és örökifjú bálozót látni.

   A bál sikeréhez nagymértékben hozzájárult a gazdag tombola is. A Galántai és Vágsellyei járás számos önkormányzata, vállalkozója és magánszemélye tisztelte meg a bált tombolafelajánlásával, segítve ezáltal munkánkat és pozitív visszajelzést adva arról, hogy jó úton járunk a Megbecsültek Társasága tevékenységével.

   Köszönet még egyszer minden közreműködőnek, tombolafelajánlónak, szervezőnek és természetesen a résztvevőknek a hangulatos estéért. Találkozzunk 2018-ban, a Szépkorúak III. bálján!

Ajándékozzunk közösen!

   A Megbecsültek Társasága 2018-as programjának összeállítását az ideihez hasonló gazdagság jellemzi. Terveink szerint számos színházi produkciót hozunk el a régiónkba, illetve érdekes és tartalmas kirándulásokat valósítunk meg. A jövő évi programjaink szétírása már megtalálható a Facebook profilunkon, illetve Galántán, az irodánkban.

   Lepje meg szeretteit egy szép kirándulással vagy színházi élménnyel. Kérésre ajándékutalvány formájában előkészítjük Ön számára a megrendelt programot. Kéréseikkel keressék irodánk munkatársait.

   Kívánunk minden kedves tagunknak, pártolóinknak, támogatóinknak és munkatársainknak békés adventi készülődést, áldott ünnepeket és sikeres új esztendőt!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  223/268 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat