logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  12/262 >>

Érdekes programok, jó társaság!

4.5.2023 10:19 | Horváth Judit

   Ígéretesen sokszínű a 2023-as évi program kínálatunk. Amikor kis csapatunk megálmodta a 2023-as programokat, nem is gondoltuk volna, hogy ekkora érdeklődés övezi majd. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy a februári budapesti kirándulásunkra ismét 3 busz kelt útra: 2 busz a mátyusföldi szépkorúakkal és 1 busz a csallóközi Megbecsültek Társasága tagokkal.

   A csodálatosan felújított Operaház mindenkit elkápráztatott! A helyi idegenvezetőink nem csak az épület történetéről, múltjáról és jelenéről meséltek, hanem a számtalan kérdésünkre is felelve tették élvezetessé a sétánkat az impozáns épület falai közt. Ezt követően a Fővárosi Nagycirkusz felé vettük utunkat, ahol ismét ámulatba ejtettek minket az artisták, légtornászok, zsonglőrök és erőművészek. Tették mindezt ezúttal korcsolyával a lábukon, nehezítve ezáltal is a produkció megvalósítási szintjét. Valódi mesevilágba csöppentünk ismét, ahol mindenkire csodák és vidám kikapcsolódás várt.

   Március 23-án szintén sokan voltak kíváncsiak az Esterházy emlékek nyomába szegődő programunkra. Ismét 3 busszal keltek útra a Megbecsültek Társasága tagjai, ellátogattunk Oroszlányba, Majkpusztára az Esterházy-kastélyba és a kamalduli remeteségbe, majd Tatán folytattuk az utunkat. Tatán a csodálatosan felújított Esterházy kastélyba tettünk egy érdekes sétát, az Angolkert zegzugait is megismerhettük, illetve kisvonatos városnézésen is részt vett a vidám csapat. Tata eddig nem ismert arcát is megismertük, és bizonyosan visszatérünk még a többi tatai csodát is felfedezni. Ez a programunk is ismét jó alkamat biztosított a szépkorúaknak, hogy eltöltsenek egy szép közös tavaszi napot a régi barátokkal, ismerősökkel.

   A húsvéti időszakot követően, április 20-án Szentendrére látogatunk, ahol a megújult Skanzen segítségével bebarangoljuk a Kárpát-medence különböző tájait. Szentendre belvárosával helyi idegenvezető segédletével ismerkedünk, illetve a galántai származású Pirk János festőművész galériájába is ellátogatunk.

   Programjainkról bővebb információkat kaphatnak szervezetünk facebook oldalán, vagy irodánkban Galántán, a Pázmány Péter Alapítvány szákházának földszintjén (Kodály Zoltán utca, 2367/49). Telefon: Fodor Szilvia - 0905/303860, Horváth Judit – 0915/464510.

   Irodai nyitvatartás/ügyfélfogadás: kedd, szerda, csütörtök – 8:00-12:00


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  12/262 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat