logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  6/399 >>

Tavaszköszöntő Jókán

24.5.2022 09:43 | Mészáros Beáta

   Hagyományos tavaszköszöntő rendezvénnyel vártuk a közelgő húsvétot Jókán, április 9-én, szombaton. Bár az időjárás többször is megtréfált bennünket a délelőtt folyamán, a rendezvény sok érdeklődőt vonzott a kultúrházba. A helybélieken kívül szélesebb régiónkból is érkeztek érdeklődők, ami talán a vonzó gyerekprogramoknak és a kézműves vásárnak volt köszönhető. A kicsiket állatsimogatóval vártuk, voltak itt nyuszik, tyúkocskák, báránykák. Nagy sikert aratott a tojáskereső játék, melynek édes jutalom volt a tétje. A húsvéti alkotóműhelyekben pedig gyerekek és felnőttek együtt alkothattak kedvükre, tavaszi virágokat ültettek, tojást festettek, húsvéti díszeket, koszorúkat, tavaszi dekorációkat készítettek. A kézműves vásáron roskadásig telt asztaloknál kínálták a szebbnél-szebb portékát, a szívvel-lélekkel készített finomságokat. Nagy büszkeség számunkra, hogy egyre több helybéli kézműves termék jelenik meg az ilyen vásárokon, de mindig örömmel fogadjuk a szomszédos falvakból vagy akár távolabbról érkezőket is. A jó hangulathoz persze nagyban hozzájárult a büfék kínálata, a jó borok, pecsenyék, lángosok.

   A szeszélyes, esős, szeles, zimankós délelőttből egy igazi húsvétváró, tavaszköszöntő rendezvény kerekedett.... s lám, virágvasárnap kisütött a nap! Hát, szervusz, tavasz!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  6/399 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat