logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  70/417 >>

Nyaralnak a megbecsültek

27.8.2021 10:11 | Fodor Szilvia

   A hosszú bezártság után néha úgy tűnik, mintha gyorsabban telne az idő, és a nyári hónapok pillanatok alatt tovatűnnek. Élvezzük a nagyobb szabadságot, a kellemes meleg időt, szeretteink és ismerőseink közelségét. Hiszen annyira megbeszélnivalónk van… Ezt észlelhettük a megbecsültek legutóbbi alsóbodoki júliusi útja során is, amikor nagy örömmel üdvözöltük egymást újra személyesen is, és ki sem fogytunk a szóból.

   A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztusban sem feledkezünk meg kedves tagjainkról. Augusztus 17-én egynapos kirándulást szervezünk Balatonalmádira, ahová a kis unokákat is nyugodtan magukkal hozhatják. Sok móka vár ránk: tetszés szerinti hajókázás, fürdőzés, pihentető Balaton parti séta, hűsítő fröccs, finom halászlé, lángos…Biztosra vesszük, hogy mindenki megtalálja az igazán kedvére valót a magyar tenger partján.

   Augusztus 20-án Nagymácsédra invitáljuk kedves tagjainkat, ahol a helyi katolikus templomban méltó keretek között szeretnénk megemlékezni Szent István királyunkról ünnepélyes szentmise és koncert során, melyen Derzsi György és Kovács Koppány lép fel. A belépődíj tetszőleges, a templom helyreállítási munkáira kerül felajánlásra. Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők: a Pro Mached Polgári Társulás és a Nagymácsédi Egyházközösség.

   A szeptemberi Kelet-Szlovákiai körutunkat hatalmas érdeklődést övezte és már minden hely elkelt. Örülünk, hogy sikerült olyan programot kiötlenünk, amely ekkora tetszésnek örvend.

   Szeptember második keddjén egy újabb érdekes programra szeretnénk felhívni a figyelmüket: a nagyszombati „magyarok templomában”, a Szent Ilona-templomban megrendezésre kerülő magyar nyelvű szentmisére. Az utat összekötjük egy rövid városnézéssel, valamint ellátogatunk a megyei parlamentbe is.

   Sok szeretettel várjuk kedves tagjainkat az újonnan megnyílt irodánkba, amely Galántán, a Pázmány Péter Alapítvány épületében található, a Szociális Biztosító mögötti utcában, vagy kereshetnek minket telefonon, a már megszokott számokon: 0905 30 38 60 – Szilvia, 0915 464 510 – Judka.

    Mivel a nyári hónapok folyamán munkatársaink korlátozott nyitvatartási időben állnak rendelkezésükre, azt javasoljuk, hogy esetleges látogatások előtt mindenképpen érdeklődjenek telefonon. Megértésüket előre is köszönjük.

   További kellemes nyarat kívánunk mindannyiuknak! Vigyázzanak magukra! Továbbra is viselkedjünk felelősségteljesen!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  70/417 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat