logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  268/456 >>

Zene s a rock - WHITE DRAGON

25.7.2020 14:29 |  eReS   

   „Nyakamban lóg a heavy metál” – énekli a P. Mobil. Ez a stílus jellemzi a mátyusföldi fiúkból összeállt amatőr rockzenekart.  A Whitesnake /Fehér kígyó/ brit hardrock és heavy metál zenekarra utalva lett a zenekar neve White Dragon, azaz Fehér Sárkány. Nemrég, 2019 júliusában alakultak, és a szupercsapat a szupernapon 2020.02.02 - án 22.22 kor indított első fellépésével a dunaszerdahelyi Soul Hunter rockbárban. A márciusban beköszöntő koronavírus megállította egy kicsit a banda szekerét. Elmaradtak a fellépések, mint minden zenekarnak az országban. A próbák, a tanulás viszont folytatódott, nincs megállás.  A zenekartagok: Petrus Colt /Kamirskij Péter/ szóló és ritmusgitár és vokál és Alsószeli, a Mágus /Szarka Zoltán/szóló és ritmusgitár és Zsigárd, Jolly Joker/Szűcs Zsolt/dobok és Farkasd, Otti /Antal Ottó/ ének és baszus, Nyárasd.

   A fél családi ház értékű kipárnázott próbahelység a súlyponton, Alsószeliben van. Itt készül a műsor az Iron Maiden, a Pokolgép, az Ossian és hasonszőrű rockzenekarok dalaiból. Az igazi banda a saját dalait játsza, és a White Dragon egy igazi heavy metál zenekar. Készülnek a saját dalok, közös zeneszerzés, megvalósított zenei ötletek. A szövegekkel besegítetnek a lányok, ha a téma a szerelem, akkor nincs jobb annál, ha csajokkal kezd ki a férfiember, bár manapság már ez is lassan elavult dolognak kezd számítani a világ szebbik oldalán. Készül tehát a saját album, júniusban lehet vinni a stúdióba a lemeznyi anyagot felvételre.

   A zenekarnak sokat segít az ipolysági ChapteR 5, akikkel közös koncerteket szerveznek. A legközelebbi akció, ahol mindkét zenekar jelen lesz, a zselízi motorostalálkozó, azaz BIKE WEEKEND 2020. július 7-én. A sztárzenekar itt a Pokolgép, de fellép a Motorhead revival band és a Fouer Frei-Rammstein Tribute rockbanda is. A majdnem fiatalokból álló White Dragon remekül játszott az első járványzáró fellépésen, Nádszegen.  Igényes dalokkal, összeszokott játékkal, jó hangzással elnyerték a nádszegi ZOÁR club minden vendégének a tetszését. Még a zuhogó eső sem riasztotta el a közönséget. A helyi Fagiforral a buli átnyúlt a következő napba is annak ellenére, hogy a színpadon már tocsogott a víz. Nem véletlen a siker. A zenekartagok koruk ellenére nem kezdők a szakmában. Mindenkinek van már zenész múltja a környékbeli rockzenekarakoban. A Sharon, a Real Dream, a Last blues band vagy az On The Road hiányolhatják a gitárost, a dobost vagy a basszusgitárost, mikor a White Dragon fellép. A heti két próba, a szorgalom, a tehetség előreviszi a zenakart, meglesz az első lemez, lesz saját hangosítás, eljön a siker.

   Biztos hallani fogunk még a Fehér Sárkányról.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  268/456 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat