logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  71/450 >>

TERRA Hírújság – 2022 decembere

27.12.2022 08:38

   Az advent, az ünnepekre való készülődés a fő témája a Terra Hírújság decemberi számának. A 200 évvel ezelőtt született Petőfi Sándor versével, egy karácsonyváró novellával és Jóba Alajos visszaemlékezésével indul a lap.

   A Lezajlott események rovatban zsigárdi, diószegi, peredi, vízkeleti, felsőszeli és farkasdi sikeres rendezvényekről olvashatunk beszámolókat. A Megbecsültek Társasága őszi rendezvényeinek összefoglalóját is itt találjuk.

   A Galántai járás színjátszóinak kerületi majd országos szerepléséről Díjeső az országos fesztiválon címmel találunk részletes összefoglalót. A XXI. Kodály Zoltán Nemzetközi Hegedűverseny lezajlásáról és az eredményekről a Csemadok oldalakon olvashatunk.

   A helyhatósági és megyei választások kiértékelését Berényi József, Nagyszombat megye alelnöke és Baranyay Zsolt, Nyitra megyei képviselő írásaiban találjuk a Közélet rovat oldalain.

   A Munkavállalók és munkáltatók jogviszonyában bekövetkezett fontos változásokról JUDr. Bános Róbert írásából értesülhetünk.

   Lővérszeg, a székely íjászok faluja címmel Papp György írását a Helytörténet rovatban találja az olvasó.

   Vidékünk vállalkozóit bemutató rovatunkban Czafík Margitot, a Galántai Czafik bútoráruház vezetőjét, és Tóth Zsoltot, a peredi KT Maso Kft. húsfeldolgozó tulajdonosát kérdeztük.

   Folytatódik Friedrich Klára rovásíráskutató sorozata, és Szabó Éva Főzőcske című rovata. Rózsa Sándor Zenesarok rovata is érdekes anyaggal jelentkezik.

 

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a www.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a www.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  71/450 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat