logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  67/349 >>

Libeton út a pokolba

29.8.2021 19:20 | Jóba Alajos

   Hiába minden tudományos cáfolat, sokan vannak azok, akik úgy gondolják, a Covid- vírus nem úgy ugrott egy denevérről a vuhani laboratóriumba, hanem az ember közreműködésével került oda valahogy, valamiért. A szakik, miután valamely szándékkal megpiszkálták, netán kíváncsiságból vagy megrendelésre, a vírus egyre fokozódó mutációs képessége azt a gyanút kelti, hogy nem természetes biológiai folyamat gyümölcséről van szó. Mert az, hogy bebizonyítsa rátermettségét, intelligen-ciáját, egyszerűen fogta magát, és néhányadmagával megpattant a lombikból. Most úgy működik, mint egy biológai perpetuum-mobile, amely egyre változik, és nyelvöltögetve bújócskázik az emberrel. Ha véletlen, vagy hanyagság műve, az általa okozott kár milliószor nagyobb, mint a csernobili trehányság következménye. Ha szándék volt, akkor Isten mentsen meg minket!

   Valahogy azt sugallja az is, hogy az Amerikát és Európát elárasztó parttalan liberalizmus nem egy természetes társadalmi evolúció terméke, hanem egy mesterségesen felgyorsított, türelmetlenségről árulkodó ideológiai folyamat, amely mögött befolyásos emberek állnak, vagyonuk nagyságával egyenes arányban. Vajon mi máshoz is kezdene, mondjuk az a 10 leggazdagabb ember, aki nem akarván vagyonát evilági élvezetekre költeni, a kártyánál és lóversenyek fogadásainál is izgibb játékba kezd: Azt a pénzt, amelyet egyébként megvonna szájától, mert a gazdagok már ilyenek, minden további tétovázás nélkül a világ folyásának magasztos megváltoztatására fordítja, ami ugye abszolúte nem egyenlő a világ jobbá tételével. Vajon a CNN-televízió megkérdezte-e egyszer is Soros Györgyöt, vajon az ő közismert és hőn szeretett homokozója miért éppen Európa, mikor az afrikai népesség megsegítése sokkal hálásabb terep lenne számára - sokkal magasabbra emelné őt az emberbarátiság hózentróglija. És vajon az effajta Soros-figurából csak tizenkettő van egy tucatban? Egyes kivételes esetben azonban egy vékony pénztárcájú kisember is képes naggyá válni, világot változtatni, vagy legalább is felforgatni, ha nagy emberek pénze áll mögéje. Elég száz évet visszafelé ugrani a történelemben, hogy láthatóvá váljék Lenin alakja, aki a német nagytőke egy részének pénzén megdöntötte a cári Oroszország, vagyis hazája politikai garnitúráját, ilymódon válván a világ legnagyobb hazaárulójává. Különös pikantériája az egésznek az a tény, hogy a két ország egymással akkor épp hadban állt. Lenin aztán ráadásul rászabadította az emberiségre a világforradalmat, és csak azért nem ildomos őt hazaárulónak titulálni, mert a világforradalom kedvéért nincsenek árulók, csak agyonlőttek. A jótékony forradalmi változásnak lényegében az volt a célja, hogy mindenki mindenkinek testvére legyen, meg a nemzetek is testvérkedjenek egymással mindaddig, míg egy arctalan masszává egyesülnek, amikor már nem lesz orosz, ukrán, kirgiz, azeri, üzbég ember, csak szovjet, és tudvalevő dolog, a szovjet a szovjetnek nem vájja ki a szemét. Ennyit talán el kellett mondani, mielőtt mi is, előbb vagy utóbb európusok, vagy mit tudom én, europterek leszünk. Miként a vallonok és flamandok sem azok, aminek vallják magukat, hanem belgák, még ha belehalnak is, csak épp nem tudnak belgául.

   Az EU-ban száz évvel Lenin után kulturális forradalom szennye folydogál kifelé a belga fővárosból, Brüsszelből minden irányban a  liberalizmus címén, amelyben megépül a szuverén egyén tornya, egyre közelebb kerülve az isteni nagysághoz, de a cél nem a közelebb kerülés, hanem maga az egyén mennybemenetele, zsebében egy bevásárlási listával. Mert a pláza, vagy bármelyik válfaja maga a multiparadicsom. A kulturális liberalizmus, hogy az egyénnek semmi ne álljon útjában a pokolba menő úton, a wikipédia megfogalmazása szerint ellenez minden állami szabályozást a következő területeken: irodalom, tudomány, szerencsejáték, szex, prostitúció, abortusz, eutanázia, alkohol, könnyű drogok. Mert az ember szuverén joga, hogy ne az erkölcsöt válassza, hanem a dagonyát. A fentebb felsorolt sorrend alapján a létrehozandó liberális gondolkodású ember él is a nagy, szabad választási lehetőséggel, amibe senkit nem enged belepofázni. Ha nem elég a gázsi, vagy túl sok, szerencsejátékhoz nyúl, amiben előbb-utóbb legatyásodik, ennek folyamányaként prostituálódik, hogy új gatyát vehessen, vagyis szexet árul pénzért, teherbe esik, legújabban akkor is, ha férfi, de nőnek érzi magát, és így abortusz után néz. Aztán mikor kiderül, hogy nincs is méhe, hanem a fejével terhes, alkoholba menekül, a drága könnyűdrog-fázist kihagyva, jótékony eutanázisba issza magát odahaza, olcsón, a szomszédénál magasabbra emelt kerítés mögött, mert a liberalizmus a kerítések és ellenkerítések mögötti teritóriumok ideológiája. Az udvar magasított négyszöge, ahol, se haza, se nemzet, se család, se gyerek, de van wi-fi, ahol a tablettből csorog a tiszta, szabad szellem.

   A rendszerváltozás idején az újsütetű FMK, későbbi nevén MPP, az anyaországi szabaddemokraták fiókpártja ideológusai amiatt rinyáltak, hogy nem jó a Csemadok, mert tömegbázis, és politikai irányítás alatt áll. Az egyén keressen annyit a liberális piacgazdaságban, hogy megvehesse a kultúra bármelyik válfaját, nem kell ahhoz nagyszabású járási, területi, folklórnapokat meg miegymást rendezni, és egyáltalán, ami megrendezett, az már eleve gyanús. Amit az is bizonyít, hogy az akkori államhatalom rengeteg pénzt ölt bele az ilyen rendezvényekbe, ilymódon megvéve kilóra a kultúrára éhes magyar etnikumot. Szegények nem tudták akkor, hogy a szivárványos LBTQ - manifesztációk sem maguktól jönnek létre majd, hanem épp az ő genetikai kódjuk alapján, mert ami nem tilos, azt csinálni lehet és kell, csak ne legyen erkölcsös, mert az a keresztény gondolkodás csökevénye. És mint ilyen, irtandó.

   A Covid-járvány épp kapóra jött mostanában, mert az egyén, ahelyett, hogy másokkal csomóba verődjön, eszmét cseréljen és szabadon lélegezzen, a négy fal közé szorult, szorul és szorulni fog, még száját is befogatják vele. Mert a vírus nem csak a kínai lombikból árad, hanem a Microsoft-Google-Facebook keverőgépből, amely libetont gyárt nekünk a pokolba vezető úthoz. A Bloomberg-Amazon-Niké –hez hasonló cégóriásoknak sok a kavicsa, és a mi Gyuri-bácsink is hozzájárul némi homokkal, hogy le ne késse a liberális világforradalmat.

   Ne féljetek, jó lesz nekünk itt Európában!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  67/349 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat