logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  116/468 >>

Ismét együtt, közösségben

3.7.2022 21:27

Tisztelt Mátyusföldiek!

   Nagyon örülök, hogy a TERRA Hírújság hasábjain szólhatok Önökhöz a július 1-jén és 2-án megrendezendő Deáki Falunapok kapcsán.

   Örülünk annak is, hogy a világjárvány enyhülése ismét lehetőséget teremt falunk legnagyobb közösségi eseményének megrendezésére a jelenlegi nehéz és egyre romló gazdasági helyzet ellenére is. Intézményeink és szervezeteink művészeti csoportjai hónapok óta új műsorral készülnek, a gulyásfőző versenyre csapataink a győztes recepteken gondolkodnak, és már nyomdakész állapotban van az idős polgártársaink visszaemlékezéseit összegző könyv is, amelynek bemutatóját a Falunapokra időzítettük. Reméljük, hogy vendégművészeink is a legjobbat nyújtják majd felújított szabadtéri színpadunkon fellépésük alkalmával, és hogy a Napok programjában minden lakosunk és hozzánk látogató érdeklődő - korosztálytól függetlenül - megtalálja majd a számára legkedvesebb műsorszámot, szórakozási lehetőséget.

   Bízunk benne, hogy rendezvénysorozatunk segít majd az emberek közötti elhidegülés folyamatának megállításában, mérséklődik a távolságtartás, megújulnak az emberi kapcsolatok.

   A jelenleg dolgozó helyi önkormányzat számára nem volt könnyű időszak az elmúlt néhány év. Talán nem kell elemezgetnem a miérteket, inkább tömören ismertetném, hogy a nehézségek ellenére mégis mit is sikerült vállalásaink közül teljesíteni. Ide tartozik a kultúrház részbeni felújítása és átalakítása, a halottasház külső és belső felújítása, az óvoda és az iskolakonyha teljes felújítása, az új egészségügyi központ terveinek elkészítése, a jóváhagyási folyamat elindítása. Dolgozunk az óvodai közlekedési pálya felújításán, és a már régóta tervezett Vágsellye-Deáki közötti kerékpárút építési feltételeinek megteremtésén, valamint az építkezés előkészítésén. Természetesen folyamatos munkát jelent intézményeink és szervezeteink tevékenységének biztosítása, újraindítása, hagyományos közösségi rendezvényeik támogatása, a közbiztonság fenntartása, a községi szolgáltatások biztosítása, a közművek működtetése és a falu vagyonának istápolása.

   A Falunapok alkalmával évek elteltével újra köszönthetjük majd testvértelepüléseink küldöttségeit is. Kívánjuk, érezzék most is jól magukat nálunk!

   Deáki Község Önkormányzata nevében falunk minden lakosát, minden mátyusföldi érdeklődőt szeretettel várok a Deáki Falunapok valamennyi eseményére. Kívánom, érezzék magukat jól rendezvényünkön, műsoraink hangulata feledtesse el az elmúlt két év viszontagságait! Gazdagodjanak új élményekkel, a közösségben eltöltött kellemes órák pedig maradjanak meg sokáig az emlékezetükben!
 

Ing. Jakócs Krisztina,
polgármester


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  116/468 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat