logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  39/80 >>

Takács Izabella

23.6.2020 20:28 | Takács Izabella

   Takács Izabella /Deáki-Alsószeli/ első versei a Tábortűzben jelentek meg, még gyermekkorában. Gimnazistaként folyamatosan publikált az Alkotó Ifjúságban. A hazai magyar újságokba verseket, novellákat, glosszákat, riportokat, meséket, fordításokat írt, amelyek az Új Ifjúság, az Új Szó, a Hét, a Nő és a Győzelmes Út hasábjain jelentek meg.

   Három gyermekkönyve és 12 színezője, illetve munkafüzete jelent meg az AB ART, a Lilium Aurum és más kiadók gondozásában, valamint magánkiadásban. 2005-ben jelent meg szépirodalmi műve Nő a tükör előtt címmel, mely nagy sikert aratott az olvasók körében. Rádiójátékai közül A macska szőrös és nem borotválkozik című 2003-ban elnyerte a Pátria Rádió legjobb humoros mű díját, többször volt hallható a szilveszteri adásokban.

   A könyvek a következő elérhetőségeken rendelhetők meg: a 0917 677 786-os telefonszámon, vagy az Icu Bella Facebook-profilon.

 

   Ezer életem

   2020-tól Xavéri Icubella néven jelenteti meg munkáit. Ezen a néven jelent meg május közepén magánkiadásában az Ezer életem című verseskötete, amelyet a 18 éven felüli korosztálynak ajánl. A kötet egy szenvedélyes, meghökkentően őszinte lélekvallomás a költő legnehezebb életkorszakairól, küzdelmeiről, talpon maradásáról. A könyvön végigvonul a hit, miszerint csakis tisztességesen, becsületesen, szívvel, tehát bölcsen érdemes élni. A könyv egy politikamentes, emberi, megrázó, felrázó mű, amely az olvasóban kérdéseket fog ébreszteni, a válaszokat pedig önmagában fogja megtalálni. Mindenki más választ kap, attól függően, hogy milyen a jelleme, milyen élettapasztalatok vannak mögötte.

 

 

   Cseresznye, fagyi, szívecske

   Május végén jelent meg a Cseresznye, fagyi, szívecske című gyermekregénye, amelyet 10 éves kortól javasol olvasásra. De szülőknek, nagyszülőknek, sőt pedagógusoknak is üdítő és elgondolkoztató olvasmány lehet, ugyanis a cselekmény 1998-ban játszódik, amikor még nem volt a gyermekek kezében mobiltelefon. A könyv rendkívül szórakoztató, és minden fejezete igazi, örök erkölcsi értékek tárháza. Szintén a szerző magánkiadásában jelent meg.

 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  39/80 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat