Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  11/108 >>

Valentin napi ajándékok hölgyeknek

30.1.2022 18:50

A szeretet minden egyes megnyilvánulása pozitív hatással lehet a párkapcsolatunkra illetve a családi kötelékeinkre. A szerelmesek ünnepe is egy kiváló lehetőség arra, hogy a férfiak ki tudják mutatni érzéseiket feleségük vagy a lányuk iránt. A statisztikák szerint Szlovákia két harmada ünnepli a Valentin napot és csak egy harmada nem tulajdonít neki nagy figyelmet.        

Szent Valentin Claudius császár idejében élt, aki ellenséges szemmel nézte katonái családi kötelékeit. Azt vallotta, hogy egy nős katonának gyengébb a harci képessége, mivel törődnie kell a családjával, ezért megtiltotta nekik, hogy házasságot kössenek. Valentin atya mindezt semmibe véve titokban összeházasította a szerelmes párokat. Ezért 269. február 14-én kivégezték. Azóta szinte az egész világon február 14-én ünneplik a Valentin napot az ő tiszteletére.

Ajándékok a lányunknak 

A szeretet minden formája ünneplésre méltó és a Valentin nap is megfelelő alkalom lehet az érzelmek megnyilvánulására a gyerekeinkkel szemben. Ha esetleg épp azon töprengünk, mit lehetne vásárolni a lányunknak, itt van néhány jó ötlet. A hölgyek mindig örülnek egy szép ruhadarabnak. A választék bőséges, lehet akár egy ruha, kardigán, kabát, gyerek mellény, szoknya, nadrág, vagy akár egy divatos kiegészítő. Bizonyára nagy sikert fogunk aratni. Sőt még a gyerek pizsamák, az alsóneműk, a zoknik vagy akár a harisnyák, főleg, ha mintásak is, mindenkit biztosan megörvendeztetnek. A gondoskodó nevelés is olyan ajándékokat részesít előnyben, amelyek fejlesztik a gyerekeket, és amelyekkel értelmesen tudják eltölteni a szabadidejüket. Jó tudni, hogy a megfelelő ajándék nemcsak szórakoztató, hanem értelmes és biztonságos. A babakocsik és plüssállatok olyan játékok, amelyektől minden kislánynak felcsillan a szeme. Ehhez még ajándékozhatunk egy szép könyvet vagy egy társasjátékot az egész család számára, illetve egy interaktív játékot- építőkockát vagy fejtörőt. A fejlesztő játékok kiválasztásánál ne becsüljük alá a gyermekünk életkorát és a képességeit. A jó játék tetszik a gyerekeknek, szívesen játszanak vele, örömet okoz nekik és fejleszti a logikájukat. Mivel közeledik a tavasz, megfelelő ajándéknak bizonyulnak a kinti játékok is például a kertbe vagy az utcára, ezek közé tartoznak a futóbiciklik, a gyerek rollerek, a hinták vagy a sátrak.

Ajándékok a partnerünknek 

A legszebb ajándék kétség nélkül a partnerünkkel eltöltött idő és a mindennapokban kimutatott a szeretetünk. Töltsünk el a párunkkal gyakrabban egy kellemes estét egy finom vacsora mellett. Valentin napra ajándékozzuk meg egymást valami csekélységgel. A szeretet megnyilvánulásának a legapróbb jelei frissítik fel leginkább a kapcsolatunkat, amelyek hosszú távon jó hatással lehetnek a partnerkapcsolatunkra. Ha mégis úgy döntünk, hogy drágább ajándékkal szeretnénk meglepni szeretteinket, íme, néhány tipp a sportkedvelők számára. A síelés szerelmesei bizonyára örülnek majd egy divatos sportos ruházatnak. Egy síelő alapfelszerelései közé tartozik a sí sisak, sí szemüveg, síkesztyű, védők, már csak utána kell nézni, mi hiányzik. Amennyiben egy nagyvonalú ajándékon gondolkodunk, jó ötletnek bizonyulhat egy ski alp szett, amely tartalmazza a sítalpakat, síbotokat, kötést és a sícipőt is. Egy ilyen sí szettet hosszú éveken át lehet használni és bizonyára örök emlékként vésődik az emlékezetünkbe, hogy éppen a szerelmesek napján kaptuk. 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  11/108 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom