logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  37/122 >>

Időtálló ruhadarabok a női és a lányos divatban - Kapszula gardrób

25.3.2021 17:39

Időtálló ruhadarabok a női és a lányos divatban - Kapszula gardrób

A nők gyakori problémája, hogy nem tudnak mit felvenni. Hasonló problémával küzdenek a gyermekeik öltöztetésekor is. Ennek az oka nem a ruhák hiányában rejlik, hanem abban, hogy az egyes ruhadarabokat nem lehet megfelelően kombinálni. A női és gyerek divatban egyaránt megtalálhatóak olyan darabok, amelyek mindig divatosak és minden kapszula gardróbban ott lenne a helyük.

A minimalizmus időspórolás

A kapszula gardrób olyan ruhadarabokat tartalmaz, amelyek egymással jól kombinálhatóak. Ha kevésnek is tűnik, mégis számos szép összeállítást lehet belőlük varázsolni. Ennek az előnye, hogy reggel nem kell sokat gondolkodni azon, mit vegyünk fel, ennek ellenére mégis összhangban leszünk. Ezek a ruhadarabok általában egyszerűek, főleg egyszínűek, jól kidolgozottak, jó minőségű és időtálló anyagokból készültek. A legfontosabb, hogy az adott személynek jól álljanak.

Szinte minden alkalomra és minden időjárásba elegendő kell hogy legyen körülbelül negyven darab ruhanemű. A kapszula gardróbban megtalálható néhány póló, ruha, szoknya, nadrág és felsőrész. A színek közül válasszuk a feketét, fehéret, tengerészkéket, szürkét és a bézst. Egy egyszerű összeállítást kiegészíthetünk különböző feltűnő színű cipőkkel, kendővel, övvel, ridiküllel, szemüveggel vagy ékszerekkel.

A gyerekruha vásárlásakor is igazodjunk a “kevesebb több” alapszabály szerint

Főleg a lányos anyukák esetében fordul elő gyakran, hogy nehezen tudnak ellenállni az elbűvölő kislányruháknak vagy tunikáknak. A mennyiség helyett tartsuk szem előtt a ruhák valamint a cipők minőségét és az egészségügyi szempontokat is, ha kisfiú vagy kislány kabát, mellény, póló vagy bármilyen más ruhadarab vételéről gondolkodunk. Ízléses lányruhákat, szoknyákat, nadrágokat, blúzokat és felsőket találunk a Mayoral gyerekruha üzletekben. Ez a márka ráadásul nagyon híres a környezetvédelemhez való tudatos hozzáállásáról. Ami a gyerekcipőket illeti, minőségi és egészségügyi szempontból is jó választás a Protetika, D. D. Step valamint a Mayoral márka.

A lányos gardróbban hagyjunk nagyobb szabadságot a színeknek és a mintáknak. A szabások legyenek inkább kényelmesek, hogy a ruházat ne gátolja a gyermeket a mozgásban. Természetesen az anyag tapintása legyen kellemes. Nagyon praktikusak iskolába vagy családi ünnepségre is a lányos ruhák és a tunikák. A hidegebb időjárásban pedig nagyon kényelmes viselet a leggings. A tavaszi és őszi esős időkre a gyermek gumicsizmák és esőkabátok semmiképp sem hagyhatóak ki a lányos gardróbból, főleg praktikusságuk miatt.

Basic darabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból

A kapszula gardrób alapja egy fehér blúz és egy semleges színű nadrágkosztüm. A nadrágot is és a zakót is tudjuk különállóan viselni. Ünnepi alkalomra megfelelő a “kis fekete”. Ez azt jelenti, hogy a ruha lehet mini, midi vagy maxi hosszúságú is, különböző szabású vagy anyagú, csak legyen fekete. Abban az esetben is, ha csak a nadrágot részesíti előnyben, mindeképpen legyen a gardróbban egy elegáns szoknya. Szabadidős tevékenységre jól kombinálható a laza farmer sportcipővel vagy akár magassarkúval is. A felsők közül alapdaraboknak számítanak a farmerdzseki, bőrkabát, trencskó a ballonkabát vagy a kötött holmik.

Mi nem tartozik a kapszula gardróbba?

Ha rendszeresen sportolunk, bizonyára rendelkezünk  sportruházattal, leggingsszel, pólókkal, síkabátokkal. Ezeket a darabokat nem számoljuk a kapszula gardrób ruhákhoz. Ebben az esetben is érvényes, hogy inkább legyen kevesebb, de jó minőségű ruhánk, amelyben kényelmesen tudunk sportolni és hosszú az élettartamuk.

A sportruházaton kívül még az alsónemű, a házi öltözet, a munkaruha és a pizsama sem tartoznak a kapszula gardróbba.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  37/122 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat