Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  35/236 >>

Várjuk a szabadtéri programokat

24.4.2021 19:48 | Horváth Judit

   A Megbecsültek Társasága csapatát a vidámság, optimizmus és kreativitás jellemzi, ezért most is bizakodva keressük az idei megújulási lehetőségeket. Összedugtuk hát a fejünket és azt találtuk ki, hogy a közös programok és kirándulások eljövetelére a csapat külsejét megújítjuk. Így még könnyebben látja majd a lelkes csapat, hogy merre jár a csoport és a kísérő. Bízunk benne, hogy elnyeri majd a szépkorúak tetszését, és hogy mihamarabb lehetővé teszi ez a mostani faramuci vírushelyzet azt, hogy személyesen is találkozhassunk.

   De nem csak a csapat ruházatában vezetünk be újításokat, hanem az irodánk is megújul. A májusi hónaptól Galántán, a Pázmány Péter Alapítvány székházában találják meg munkatársainkat. Amint az óvintézkedések lehetővé teszik a személyes irodai ügyfélfogadást, sok szeretettel várunk minden szépkorút az irodában is.

  Telefonszámaink természetesen változatlanok, ha kérdésük lenne, keressenek bátran: Fodor Szilvia - 0905/30-38-60, Horváth Judit - 0915/46-45-10

   A szépkorúak számára ingyenesen biztosított jogsegély változatlanul a rendelkezésükre áll, vagy akár más kérdéssel is megkereshetik munkatársainkat.

   Most is közös nosztalgiázásra hívunk mindenkit pár fotóval az előző évek áprilisi programjairól. Utazzunk ismét az emlékeink szárnyán, hisz gyönyörű helyeken jártunk közösen a Megbecsültek Társasága tagjaival és pártolóival.

   Húsvétkor közösen örültünk a feltámadás nagy ünnepének. Bízunk benne, hogy valódi remény ideje jött el mindennapjainkban is.

   A mihamarabbi viszontlátásig is vigyázzunk egymásra!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  35/236 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom