Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  29/238 >>

Nekünk a Balaton a Riviéra…

29.9.2021 09:21 | /HJ/

   Augusztusban ismét útra kellhettünk a Megbecsültek Társasága vidám csapatával. Úticélunk ezúttal a magyar tenger partja volt, ahol Balatonalmádiban és Balatonfüreden is élményeket gyűjthettünk: bebarangoltuk Balatonalmádit és a füredi sétányokat, megpihentünk a sétahajók fedélzetén, sétáltunk a borutcán, és Böjte atya szavait is meghaltattuk. A nap végén fájó szívvel hagytuk ott a festői Balaton partot, hisz mindannyian hiányoltuk már a vidám közös pillanatokat.

   Bízunk benne, hogy ezeknek a vidám közös utaknak ősszel sem lesz akadálya. Szeptember elején Bártfafürdőre látogatunk, meglátogatva Lőcsét, a Szepesi várat és megpihenve a Csorba tó partján.

   Szeptember 29-én Selmecbányára utazunk, hogy tehessünk egy élménydús sétát az UNESCO világörökség egyik csodálatos helyszínén, felsétáljunk a Kálváriára és a Szentantali Vadász-kastélyt is bebarangoljuk.

   Október 12-én magyar misén veszünk részt Nagyszombatban és novemberre, ha a vírus elleni védekezés szabályai engedik, báli szervezésbe is belevágunk.

   Az érdeklődőket, valamint a régi és új tagjainkat sok szeretettel várjuk irodánkban naponta 9:00 – 12:00 közt Galántán, a Kodály Zoltán utca 2367/49-es szám alatt található Pázmány Péter Alapítvány székházának földszintjén.

   Kérdéseikkel keressenek minket bátran: Szilvia - 0905/30-38-60, Judit – 0915/46-45-10


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  29/238 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom