logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  258/262 >>

Januári napsütés

15.2.2017 13:32 | Horváth Judit

   Nem csak a kirándulásainkon résztvevő szépkorúak kedve mindig vidám, de a kirándulásainkat is szinte mindig napsütés és kellemes idő teszi élvezetesebbé. Nem volt ez másként januári kirándulásunkon sem, amikor Mosonmagyaróváron jártunk. Megérkezve Mosonmagyaróvárra tettünk egy rövid sétát az Óvári várba, ahol a kapunál Fekete Istvánnal és Vukkal találkozhattunk. A Magyar utcán folytatva sétánkat, elhaladtunk a Habsburg ház mellet, megcsodálhattunk Habsburg Frigyes főherceg padon ülő szobrát, valamint a Szt. Gotthárd plébániatemplomot. Pihentető sétánkat követően, a Korzó vendéglőben finom ebéddel és figyelmes kiszolgálással várták csapatunkat.

   Utunkat Mosonmagyaróvár termálfürdője felé folytattuk, ahol az Európa szerte híres gyógyvíz jótékony hatását élvezhettük. Ez a fürdő Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé van besorolva, mivel sokrétű gyógyhatással bír: emésztőrendszeri, légzőszervi, mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, szív és érrendszeri betegségek kezelésére egyaránt ajánlott. Itt mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb medencét és hőfokot, hisz a fürdő 7 medencével rendelkezik, 28° C - 38° C közt.

   Hagyományainkhoz híven ismét egy jó hangulatú kiránduláson vehettek részt a Megbecsültek Társasága tagjai és pártolói. Örömünkre szolgált, hogy együtt kirándulhattunk.

   Mindenkit nagy szeretettel várunk a következő programjainkra is! Látogassanak meg minket irodánkban és kövessenek minket a Facebook-on, hogy többet is megtudhassanak rendezvényeinkről.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  258/262 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat