Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  8/34 >>

Gyere velünk a DAC-ra!

30.11.2019 08:40

   Amióta elindult a „Gyere velünk a DAC-ra“ elnevezésű projekt, azóta folyamatosan, minden hazai mérkőzés előtt elküldtük jelentkezésünket, de sohasem bennünket választottak.  „Végre! El sem hisszük, hogy végre sikerült!“ - ezek voltak az első szavaink, amikor megtudtuk, hogy annyi próbálkozás után, most már tényleg mi vagyunk a következők, akik résztvehetünk kedvenc csapatunk mérkőzésén és nem is akármilyen ellenféllel, hanem éppen a listavetővel.

   Szeptember utolsó vasárnapján izgatottan indultunk Dunaszerdahelyre. Először kívülről megtekintettük a DAC stadionját, majd megnéztük a múzeumban kiállított ereklyéket, trófeákat. Miután megkaptuk az ajándékokat (amiknek nagyon örültünk!) és kifestették az arcunkat, elfoglaltuk a helyünket a lelátón. Nagy élmény volt, hogy félidőben lemehettünk a pályára és a játékosoktól begyűjthettünk néhány autogramo - ki sáljára, táskájára, kapuskesztyűjére, trikójára, sapkájára.  A mérkőzés alatt teljes erőbedobással szurkoltunk, biztattuk a csapatot, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen legyőztük az eddig még veretlen Zsolnát.

   Úton hazafelé az autóbuszban is folytattuk az ünneplést, hiszen Diószegig zengett a busz a „DAC dallamoktól“. Viszont a legnagyobb élmény mégiscsak az volt, hogy közösen, együtt a barátainkkal élhettük meg ezeket a felejthetetlen pillanatokat!        

 

Diószegi Petőfi Sándor Alapiskola régi és új, kicsi és nagy DAC szurkolói


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  8/34 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom