logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  385/484 >>

Karácsonyi koncert, Negyed

15.2.2018 08:08 | -VK-

   Meghitt, szeretetteljes ünnepi alkalomra került sor advent harmadik vasárnapján a negyedikatolikus templomban. A helyi Napsugár énekkar nyújtotta át szokásos ajándékát Karácsonyi koncert formájában.

   A koncertet megtisztelő, többségében visszatérő jelenlévőnek már szinte természetes, hogy minden évben az első karácsonyi ajándékot a csodálatosan éneklő hölgykoszorútól kapja.

   Mészáros Anna énekkar-vezető irányításával ismételten elvarázsolták a hallgatókat. Melegséget, békességet árasztottak, az embernek az volt az érzése, hogy az odafigyelés, a harmonikus emberi kapcsolatok nemcsak ilyenkor, az adventi várakozás alkalmával érezhető, de az ő éneklésükben ez mindig benne van és nekünk csak az a dolgunk, hogy beengedjük ezt a lelkünkön kopogtató csodálatos érzést. A koncert repertoárja az alkalomhoz illően Jézus dicséretét és a karácsonyi ünnepkör fontosságát - a szeretetet, az egymás iránti tiszteletet és odaadást, a várakozást és természetesen a beteljesedést - volt hivatott kiemelni. Az énekkart kísérő Csonthó Csaba zongorajátéka még hangulatosabbá tette az előadást.

   A koncert után a templomkertben forralt borral és meleg teával kedveskedtek a jelenlevőknek. Ez az újítás is nagyon sikeres volt, hiszen szinte mindenki ott maradt és elbeszélgetett az ismerőseivel, barátaival, illetve a kórus tagjaival.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  385/484 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat