logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  441/498 >>

„Cseperedő gyermekem dalolva ölelem.“

29.8.2017 19:18 | Deák Erika

   Ringató foglalkozásvezetőként a kisgyermekkor egy olyan szakaszában lehetünk jelen, amely a legszebb és a legmeghatározóbb. Anyának és gyermeknek biztosítunk önfeledt játékos perceket, melyek fontosak a mai rohanó világban. A Ringató olyan alapot biztosít, amely által kiegyensúlyozott és boldog gyerekek nőhetnek fel. Játszani, énekelni jó! Szeretném, ha a Ringató által ezt minél több kisgyermekes család átélné és tudatosítaná.

   Hogy érdekessé és színesebbé tegyem a szülők számára a foglakozásokat, vendégzenészeket is szoktam hívni, mint pl. citerást, hegedűst, akik zenéjét örömmel hallgatjuk. A legfeleltelőbb érzés mégis a karácsonyi közös Ringató foglakozás volt Pereden, ahol Berky Angelika és Serczel Mónika Ringató foglakozás vezetőkkel tettük szebbé az Adventi időszakot. A foglakozást a Bendő zenekar kísérte.

   A Ringató módszer Szlovákiában a cseperedő program keretén belül valósul meg. A programon belül gyakorlati előadásokat is biztosítunk a szülők számára. A két év alatt 11 előadás valósult meg. Ezek az előadások mindenki számára elérhetőek voltak és ingyenesek is. A szülők általában pozitívan fogadták. Reméljük, hogy a jövőben is minél több érdekes és hasznos előadókkal segíthetünk átélni e csodás kor akadályit. A nyári szünetben a foglakozások is szünetelnek. 

   Szeptemberben újra indul a Ringató, mindenkit sok szeretettel várok a felsőszeli kultúrházba, minden csütörtökön 16,30-tól 17,00 óráig.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  441/498 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat