logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  481/498 >>

Csak együtt sikerülhetett

14.3.2017 14:30 | Keresztesi Ildikó

   A tavalyi csalódás után nem adtuk fel, és ismét bekapcsolódtunk a Domestos cég versenyébe. Sikeresek voltunk, többszáz iskola közül 7 500 eurót nyerve az első helyen végeztünk, melyből az iskolai illemhelyeket újítjuk fel, megfelelve a kiírás feltételeinek.

   Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a verseny sikerességéhez! Köszönjük a lelkes harmadikosoknak, akik három hónapon keresztūl szívvel-lélekkel tettek eleget a versenykiírás pontjainak. A tantestület azon tanárainak, akik időt és energiát nem kímélve végig a szívükön viselték a versenyt és szavaztak, ha kellett akár szilveszter éjszaka is, és még a szomszédoktól is. A szülőknek, akik megállás nélkül szavaztak a végsőkig, lehetett karácsony, szilveszter, ūnnepnap, hétvége. Az üzleteknek, akik gyűjtögették a pénztári blokkokat. A Szülői Munkaközösségnek és Farkasd községnek vezetésének, akik anyagilag támogattak bennünket.  Mindenkinek, aki segített.

Hittünk az összefogás erejében, és sikerült! - mert

"Ha összejövünk, az a kezdet,
ha összetartunk, az a haladás,
ha összefogunk, az a siker.''

Henry Ford


Szép Magyar Beszéd

   A magyar nyelv anyanyelvünk, amelyet ösztönösen gyermekkorunkban sajátítunk el. Iskolánkon nagy hangsúlyt fektetūnk anyanyelvünk helyes elsajátítására. Ennek bizonyítéka, hogy Fölös Amina Arianna 1. helyen végzett a Szép Magyar Beszéd területi forulóján, Léván. Iskolánkat  a verseny kerületi fordulóján képviseli majd, amelyet Érsekújvárban rendeznek. Felkészítő tanára Deák Denisza. Gratulálunk!

Szülők bálja

   A szülői bálok jó alkalmat biztosítanak arra, hogy a helyi közösségek összejöjjenek, egyúttal a jó szülő-tanár-diák kapcsolat kialakulását is segíti. A bált az iskola végzős tanulóinak tánca nyitotta meg. A talpalávalót a GOLD zenekar biztosította. A felejthetetlen pillanatok megörökítését Pál Zolinak köszönjük. Hálásak vagyunk a rengeteg tomboláért is.

   Szülői munkaközösségünk ismét egy nagyon színvonalas rendezvényt valósított meg. Találkozzunk jövőre is! A hangulatról tanúskodjanak a képek.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  481/498 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat