logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  465/506 >>

A szebb Tardoskeddért!

16.6.2017 12:20 | Bračo Szilvia

   Április 22-én Tardoskedd Község Önkormányzata 7. alkalommal szervezte meg a „Szebb Tardoskeddért” elnevezésű nagytakarítást, amelyre már hagyományként is tekinthetünk, hiszen elválaszthatatlan részévé vált a község tavaszi eseményeinek. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a brigád iránt mindig nagy az érdeklődés. Idén is több mint 300 önkéntes vett rajta részt lakosaink közül. A munkából kivették részüket az alapiskolák, óvodák pedagógusai, az intézményeket látogató gyermekek szülei, a helyi kulturális és társadalmi szervezetek, az önkormányzat, a képviselő-testület tagjai, a Híd helyi klubjának, az MKP Helyi Szervezetének képviselői és sokan mások, akiknek nem közömbös a környezetük, ahol élnek.    

   A reggeli találkozó a megszokott helyen, a tűzoltószertár előtt volt, ahol az önkénteseket Tóth Marián mérnök – polgármester köszöntötte. A nagytakarítással kapcsolatos információk elhangzása és egyeztetése után, illetve a megtisztítandó területek elosztását követően, mindenki megtudta, községünk mely részén kell munkálkodnia, így valamennyien munkához is láttak. A nagytakarítás célja az illegális hulladék lerakatok eltávolítása, az apró hulladék összegyűjtése, a lehullott falevelek, faágak összetakarítása és eltávolítása, s nem utolsó sorban új növények, fák kiültetése a község területén. Az ültetésre szánt virágokat ezúttal is Pál Vince és Csanda József ajándékozták. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a felajánlásukat! A fák kiültetését a község saját anyagi eszközökből fedezte.

   Tardoskedd Község Önkormányzata ezúton köszöni mindenkinek, aki szabadidejét nem sajnálva eljött és kivette a részét a 2017-es nagytakarításból! Külön köszönjük a Kelly étteremnek a frissítőket! Bízunk benne, hogy a következő alkalomnál is legalább ilyen szép számban szorgoskodhatunk majd együtt.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  465/506 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat