logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  378/468 >>

Választás előtt

16.11.2018 11:26

   Tisztelt Olvasóink!

   Mindannyiunk számára nagyon fontos, hogy a november 10-én sorra kerülő önkormányzati választáson településeinken közösségünk értékeit valló és érdekeit képviselő, tapasztalt, elkötelezett polgármesterek és képviselők jussanak be önkormányzatainkba.

   Számunkra, a Terra Hírújság kiadója és szerkesztői számára pedig ilyenkor, november elején, már az a legfontosabb, hogy lapunk kiadásának jövő évi gazdasági feltételeiről gondoskodjunk. Ezért arra kérjük olvasóinkat, lapunk eddigi megrendelőit, hogy a következő évre, a 2019-es esztendőre is szavazzanak bizalmat vidékünk magyar nyelvű havilapjának, a Terra Hírújságnak!

   Hűséges olvasóink töretlen bizalmát ezúton is nagyon köszönjük, kérjük őket, hogy a mellékelt pénzesutalvány kitöltésével és feladásával legyenek a 2019-es esztendőben is előfizetőink. Mi csak Önökre támaszkodhatunk, ez az az alap, amely munkánkat biztossá teszi és függetlenséget biztosít számunkra.

   Köszöntjük azokat az olvasókat is - Galántán és Pereden -, akik lapunkat a helyhatósági választások eredményessége érdekében kapták meg és talán először tartják a kezükben. Kérjük őket, hogy a lap tartalmát megismerve, a mellékelt szórólapot átnézve, az oldalainkon hirdetett jelöltekre voksolva egyúttal szavazzanak bizalmat nekünk is: rendeljék meg lapunkat 2019-re!

   Tudatjuk olvasóinkkal, hogy előfizetői kedvezményünk ezúttal is érvényes: Ha még ebben az esztendőben fizetik elő lapunkat a következő évre, akkor 10 euróba kerül. Januártól már a teljes összeget, tehát 12 eurót kérünk a jövő évi 12 számért. Kérjük Önöket, éljenek ezzel a lehetőséggel!

 

   A Terra Hírújságot előfizethetik:

  • A lap novemberi és decemberi számában található postai pénzesutalványon
  • Újságunk e-mail címén:
  • Facebookon:
  • Telefonon:
  • Lapkézbesítőinknél személyesen

Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  378/468 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat