logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  371/466 >>

Tisztelt Olvasók!

14.12.2018 15:59 | Szabó Tamás, a Terra Hírújság kiadója

   A Terra Hírújság idei utolsó számát tartják a kezükben, amelyet az ünnepek közeledtével igyekeztünk hangulatossá, színesebbé, érdekesebbé tenni.

   A 2018-as esztendő számunkra nem várt fordulatot hozott, olvasóink egy részét rajtunk kívülálló okok miatt elvesztettük, anyagi helyzetünket csak nehezen tudjuk rendezni. Reméljük, mindez nem látszódott meg az újság egyes számain. De dolgozunk tovább, hiszen vidékünk egyetlen magyar nyelvű havilapjaként kötelességünknek érezzük, hogy nemzeti közösségünk képviseletét felvállaló közéleti személyiségeink, a társadalmi-kulturális rendezvények szervezői, önkormányzataink, intézményeink, szervezeteink, művészeti csoportjaink vezetői hasábjainkon ismertethessék céljaikat, bemutathassák tevékenységüket. Megrendelőink, hűséges olvasóink bizalma nemcsak erősít bennünket, de kötelez is az út folytatására.

   Az esztendő végén szólnunk kell azokról a munkatársainkról, akik az egyes rovatok tartalmának összeállításában tevékenykednek, évek óta önzetlenül, minden anyagi juttatás nélkül segítik lapunkat. Neveik, fotóik többnyire ott szerepelnek írásaik mellett. Ki kell emelnünk azokat a tudósítóinkat is, akik beszámolóikkal, tájékoztatóikkal rendszeresen hírt adnak településeik történéseiről. A lapunk terjesztésében bennünket segítő, újságunk kézbesítését évek óta ellátó helyi munkatársaink szerepe is pótolhatatlan. Mindannyiuk munkáját nagyra értékeljük.

   Tisztelt Előfizetőink, Kedves Olvasóink!

   Köszönjük Önöknek, hogy már 9. esztendeje hűséges olvasói lapunknak. Előfizetőink számát a 2019-es esztendőben növelni szeretnénk, újságunkat színvonalasabbá, tartalmasabbá, külalakjában szebbé szeretnénk tenni. Kérjük Önöket, hogy ismerőseik, rokonaik, munkatársaik körében népszerűsítsék a Terra Hírújságot, szerezzenek új előfizetőket, új olvasókat!

   Rólunk, nekünk! – ez jelmondatunk, amihez ragaszkodunk, és amelyhez az újság tartalmát igazítjuk.

   Köszönjük olvasóink bizalmát, munkatársaink szorgalmát és önzetlenségét. Megköszönjük támogatóink segítségét és valamennyi partnerünk együttműködését is. Reméljük, a közös munka mindannyiunk javát szolgálja majd a jövőben is!

   Hisszük, hogy közös igyekezettel céljaink valóra válnak.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  371/466 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat