logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  76/450 >>

Támogatásukat köszönjük és továbbra is kérjük!

27.11.2022 12:24

Tisztelt Előfizetők!

   2023-ben lapunk megjelenésének 14. évébe lépünk.  Folyamatos, kitartó munkával sikerül egy olyan tájékoztató eszközt létrehozni és fenntartani, amely közösségünk tevékeny, hagyományainkra büszke, kultúránk és történelmünk értékeit ismerő rétegét szólítja meg havi rendszerességgel. Olyan újságot szeretnénk a továbbiakban is, amely rólunk és nekünk szól, amely a cselekvő mátyusföldi magyar emberről, közösségi létünk mindennapjairól és ünnepeiről tudósít anyanyelvünkön.

   Önök - előfizetőink, olvasóink - megértették szándékainkat, mellénk álltak, és azóta is segítik munkánkat. Köszönjük.

   Bízunk benne, hogy ahogy a járványt, a ránk zúduló gazdasági és megélhetési gondokat is, a lehető legkisebb megrázkódtatással átéljük. Bízzunk abban, hogy egymást megértve és segítve átvészeljük az elkövetkező nehéz hónapokat, talán éveket. Bízzunk benne, hogy a bajokból megerősödve kerülünk ki, és visszatérve a természetes emberi értékekhez, egy önmagát is jobban becsülő közösséggé válunk.

  Arra kérjük Önöket, hogy a 2023-as esztendőben is segítsék munkánkat! Kérjük, ezúttal is rendeljék meg havilapunkat, amelyet 12 Euróért fizethetnek elő a 2023-as esztendőre. Kiadási költségeink ugyan tetemesen megnőttek, elsősorban a papír és az energiaárak emelkedése miatt, mégis úgy döntöttünk, megmaradunk az eddig megszokott 1 Eurós darabonkénti árnál. A változás annyi, hogy ezúttal sajnos, előfizetőinknek nem tudjuk az eddigi kedvezményt adni. Megértésüket köszönjük.

   Lapunk következő 12 számát a novemberi és decemberi Terrával együtt kézbesített postai pénzesutalványunk feladásával, banki átutalással vagy lapterjesztőinknek befizetve rendelhetik meg. Előfizetési igényeiket honlapunkon, levélben és telefonon is jelezhetik.

   A következő időszakban továbbra is a Rólunk, nekünk szellemében szeretnénk szerkeszteni a Terrát. Több tartalmi változást is tervezünk, szeretnénk kivitelében és tartalmában is színvonalasabb, sokszínűbb újságot készíteni Önöknek!

   Bizalmuk számunkra a megjelentetés garanciája, függetlenségünk, törekvéseink biztosítéka.

   Hűségüket köszönjük, támogatásukat a 2023-as esztendőben is kérjük!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  76/450 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat