logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  440/466 >>

Felvidéki Kárpátia

16.6.2017 12:10 | eReS

   A fiatal zenekarról mindent, amit tudni kell mai kornak megfelelően az internetről olvashatunk el. Ahogy a neve is igazolja a Felvidéki Kárpátia tribute band, azaz a zenekar és a tagjai működésükkel az ismert Kárpátia zenekarnak adják meg a tiszteletet azzal, hogy dalaikat játsszák, gondolataikat közvetítik.

   Alapítás 2015, stílus - nemzeti rock. Felvidékiek, innen, mátyusföldről valók. A zenekar tagjai, ahogy a http://karpatiatributeband.webnode.sk weboladlon vagy a @FelvidekiKarpatia Facebook oldalon olvashatjuk: Molnár Gaby - ének, Lancz Richárd - szólógitár/vokál, Somogyi Attila - szólógitár/vokál, Szőcs Sándor – ritmusgitár, Bosák Gábor - basszusgitár / vokál, Molnár Regi - billentyűk/vokál, Vörös Áron – dobok. A magyarországi Kárpátia zenekartól nem csak a belegyezést kapták meg a dalok játszásához, de a a lehetőséget is, hogy a dunamocsi koncertjükön fellépjenek. A tagok Pered, Nádszeg, Nagymácséd, Balony szülöttei, és ami összehozta őket az a rockzene és a Kárpátia dalok szeretete.  A nádszegi próbaterem után nagymácsédi próbák. A zenekarból kilép Burian Tamás később Szekeres Dávid majd Somogyi Attila és megfordul a zenekarban Staigl Nikolas is. Nehéz a munkahelyet megtartani, tanulni iskolába járni meg a zenekarban is játszani. Az amatőr zenekaroknak sokszor ez az igazi kihívás. A tagcserék pedig még inkább döcögőssé teszik a zenekar menetelését. Ennek ellenére reméljük, hogy a kezdő rockzenekarok mindenre elszánt tenniakarásával Ógyalla, Ekecs és Pat után a Felvidéki Kárpátia még megtalálja majd a helyét a mátyusföldi falvak és városok színpadán. Elhangzik a Felvidéki induló és meghallgathatjuk a Kárpátia együttes dalait.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  440/466 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat