Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  4/4 

VIII. Majális és főzőverseny Farkasdon

19.7.2017 08:47 | Ing. Bódi Vivien

   A Csemadok Farkasdi Alapszervezete mellett működő Ifjúsági klub – a farkasdiaknak csak IFI - idén immáron nyolcadik alkalommal rendezte meg a hagyományossá vált Majálist, főzőversennyel egybekötve. Az eseménynek, amely május 27-én zajlott le, szokás szerint a helyi szabadtéri mozi adott teret. Tizenkét csapat fogadta el a meghívást: a helyi Hubert és Pokrok Vadásztársaságok-, az Önkéntes Tűzoltószervezet-, a Bacardi parti csapatai, továbbá a Frenky team, a Haspókok, a BOHNET, a JoPi csapata, az Ízkalózok, a PraSza – az igazi rosszfiúk, valamint Negyedről a Via Nova és a Master Volume csapata. A versenyzők három kategóriában indulhattak. Kipróbálhatták főzéstudományukat gulyás, babgulyás, ill. egyéb különlegességek elkészítésében. Akadtak olyan bátor résztvevők is, akik mindhárom kategóriát bevállalták.

   Az IFI tevékeny tagjai már kora reggeltől lázasan készülődtek a nagy napra. Mire a csapatok megérkeztek, kezdődhetett is a főzés. Minden csapat húzott egy számot, és ezzel a számmal adta le az elkészült ételeket, így a zsűri nem tudhatta, melyik csapatot pontozza. A zsűrit két helyi hivatásos szakácsnő és az IFI jelenlegi elnöksége alkotta. Gulyás kategóriában a BOHNET, babgulyás kategóriában a Pokrok Vadásztársaság vitte el az első helyet, akik az egyéb különlegességek kategóriában is diadalmaskodtak. A győzteseket értékes díjakkal jutalmaztuk. Különdíjat kapott az Ízkalózok csapata a legkreatívabb főzőstandért.

   Napközben kézművessarok, arcfestés és ugrálóvár várta a legkisebbeket. Délután a farkasdi MTNYA felső tagozatos diákjai mutatták be műsoraikat. A jó hangulatról DJ Harrys gondoskodott. A rendezőség nevében köszönöm mindenkinek a részvételt, a támogatóknak a segítséget. Találkozunk jövőre is!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  4/4 

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom