logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  4/4 

VIII. Majális és főzőverseny Farkasdon

19.7.2017 08:47 | Ing. Bódi Vivien

   A Csemadok Farkasdi Alapszervezete mellett működő Ifjúsági klub – a farkasdiaknak csak IFI - idén immáron nyolcadik alkalommal rendezte meg a hagyományossá vált Majálist, főzőversennyel egybekötve. Az eseménynek, amely május 27-én zajlott le, szokás szerint a helyi szabadtéri mozi adott teret. Tizenkét csapat fogadta el a meghívást: a helyi Hubert és Pokrok Vadásztársaságok-, az Önkéntes Tűzoltószervezet-, a Bacardi parti csapatai, továbbá a Frenky team, a Haspókok, a BOHNET, a JoPi csapata, az Ízkalózok, a PraSza – az igazi rosszfiúk, valamint Negyedről a Via Nova és a Master Volume csapata. A versenyzők három kategóriában indulhattak. Kipróbálhatták főzéstudományukat gulyás, babgulyás, ill. egyéb különlegességek elkészítésében. Akadtak olyan bátor résztvevők is, akik mindhárom kategóriát bevállalták.

   Az IFI tevékeny tagjai már kora reggeltől lázasan készülődtek a nagy napra. Mire a csapatok megérkeztek, kezdődhetett is a főzés. Minden csapat húzott egy számot, és ezzel a számmal adta le az elkészült ételeket, így a zsűri nem tudhatta, melyik csapatot pontozza. A zsűrit két helyi hivatásos szakácsnő és az IFI jelenlegi elnöksége alkotta. Gulyás kategóriában a BOHNET, babgulyás kategóriában a Pokrok Vadásztársaság vitte el az első helyet, akik az egyéb különlegességek kategóriában is diadalmaskodtak. A győzteseket értékes díjakkal jutalmaztuk. Különdíjat kapott az Ízkalózok csapata a legkreatívabb főzőstandért.

   Napközben kézművessarok, arcfestés és ugrálóvár várta a legkisebbeket. Délután a farkasdi MTNYA felső tagozatos diákjai mutatták be műsoraikat. A jó hangulatról DJ Harrys gondoskodott. A rendezőség nevében köszönöm mindenkinek a részvételt, a támogatóknak a segítséget. Találkozunk jövőre is!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  4/4 Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat