Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  21/22 >>

Ünnepvárás Ringató módra Pereden!

24.1.2017 08:47 | Horváth Judit

   Idén ismét ünnepváró Ringató foglalkozással vártak minden érdeklődőt Pereden december 4-én. A Cseperedő program három foglalkozásvezetője: Deák Erika, Serczel Mónika és a főszervező, Berky Angelika vezették a babáknak, mamáknak, papáknak és nagyszülőknek tervezett délutánt. Együtt terelgették a mondókák és dalok fonalát. A dallamos mondókák és ünnepváró énekek valódi hangszerek bevonásával, Bugár Zoltán, Buják Krisztián, Mészáros Sándor és Molnár Imre által lettek még feledhetetlenebbé téve.

   A rendhagyó program nagyon sok érdeklődőt vonzott a környező településekről is. Jó volt látni, hogy ennyi fiatal szülő és fiatalos nagyszülő közösen énekel, mondókázik, játszik önfeledten a ringatott kicsikkel. Jó volt érezni a szeretetteljes légkört, ami körül lengte a programot. Önmagában véve minden egyes Ringató foglalkozás hatalmas érzelmi töltettel bír, ezt fűszerezték meg a szervezők egy kis plusz muzsikával.

   Természetesen az ünnepváró Ringató, úgy, mint a Cseperedő program keretén belül megvalósuló összes Ringató foglalkozás, illetve szülők iskolája előadás ingyenes az érdeklődő szülők számára, a Galánta és Vidéke Társulás égisze alatt, a Bethlen Gábor Alap támogatása révén működik nagy sikerrel immár 2. esztendeje.

   Minden szülőnek csak ajánlani tudjuk, hogy keresse meg a legközelebbi Ringató foglalkozási helyszínt és csatlakozzon bátran a csoporthoz. Erről bővebben a www.cseperedo.sk oldalon olvashat. Ez a legélvezetesebb kisgyerekkori zenei nevelési forma, amit a csöppségeknek megadhatnak. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  21/22 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom