Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  39/239 >>

Tavasszal mindig ébred a remény

19.3.2021 09:14 | Horváth Judit

   Tavasszal valahogy az ember optimistábban tud a jövő felé tekinteni. Most, ebben az embert próbáló időkben még nagyobb szükségünk van az optimizmusra és az életvidám derűlátásra.

   Sajnos, a Megbecsültek Társasága tagságából is több szépkorú a koronavírus áldozata lett. Osztozunk a családok fájdalmában és sok kitartást kívánunk mindenkinek ebben a nehéz időszakban.

   Mindannyiunk életét megnehezíti a világjárvány és aggódunk magunk és szeretteink egészségéért. Ugyanakkor már nagyon vágyunk arra, hogy viszontlássuk a rég nem látott ismerősöket. A Megbecsültek Társasága szervező csapata óvatos bizakodással már kezdi tervezgetni a programok beindítását, igaz csak a nyári időszakra tippeljük a lehetséges közös utak beindulását. Olyan lehetőségeket keresünk, ahol maximálisan betarthatóak a biztonsági szabályok: kastélykertek, arborétumok, kilátók lesznek az uticélok.

   Hisszük, hogy a 2021-es év már elhozza a várva várt újrakezdést. Ez az év a szervezetünk életébe új irodahelyiséggel hoz majd változást, melyről későbbiekben közlünk közelebbi információkat.

   Addig is, míg nem találkozhatunk újra a rég nem látott szempárokkal, örömmel nosztalgiázunk az előző évek márciusi programjainak fotóit visszanézve. Erre biztatunk mindenkit, hogy tartsanak velünk és most utazzunk az emlékeinkkel. Oly sok vidám pillanatot élhettünk már át közösen, hogy bőven akad szép emlék, vicces pillanat, amit felidézve újra elmosolyodunk. Két éve közösen kóstoltunk finom borokat Szekszárdon és űztük el a telet Mohácson. Pár fotóval most ezeket az élményeket idézzük fel közösen. 

   A márciusi hónapban aktuális téma a népszámlálás. Fontos, hogy kitöltsük a kérdőívet és büszkén felvállaljuk magyarságunkat. Ebben is szeretnénk a tagságunk segítségére lenni. Ha kérdésük van az űrlap kitöltésével kapcsolatban, hívják bátran munkatársainkat, segítünk.

   Vigyázzunk egymásra!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  39/239 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom