Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  142/238 >>

Színház és kirándulás októberben is!

22.11.2018 11:08 | Horváth Judit

   A szép napos és kellemes őszi időszak a Megbecsültek Társasága tagjainak is sok élményt hozott októberben. A hónapot ismét a muzsika hangjaival kezdtük. Nagy örömünkre újfent teltházas előadást szervezhettünk színházszerető tagságunknak és pártolóinknak. Megismerhettük a Cirkuszhercegnő történetét egy könnyed operett tolmácsolásán keresztül, melyet a Pesti Művész Színház művészei hoztak el Galántára. Közel 10 közösen megvalósított előadás után már nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy baráti kapcsolat fűz minket a művészekhez, akik mindig hatalmas szeretettel és várakozással érkeznek hozzák. Elmondásuk szerint „a Megbecsültek Társasága tagsága nagyon hálás közönség és mindig örömmel jönnek ide előadást tartani”, hiszen tudják, hogy itt mindig családias hangulattal és sok tapssal várják a társulatot.

   Kirándulásaink során mindig arra törekszünk, ha olyan helyre is megyünk, ahol többen közülünk már ezerszer jártak, tudjunk valami újdonságot mutatni. Ezt szem előtt tartva, a Győrbe és Pannonhalmára szervezet kirándulásunknál is arra kértük az idegenvezetőinket, hogy mutassák be az adott hely nem közismert érdekességeit is. Győrbe megcsodáltuk Szent László hermáját, igy a 2018-as esztendő lehetőséget adott arra, hogy mindkét hermát láthassuk (augusztusban látták a velünk utazók a nagyváradi bazilikában lévő ereklyetartót).

   Pannonhalma finom boraival is megismerkedhettünk egy kellemes borkóstoló keretén belül, ahol megtudhattuk, hogy ennek a borvidéknek a nemrég megalkotott régióspecifikus borát PH néven kell keressük a borszaküzletek polcain.

   Októberben ismét kedveskedtünk a színházkedvelőknek, a kirándulni vágyóknak és még az ízlelőbimbóinkat is kényeztettük. Ezen a vonalon haladva tovább, gazdag programmal várunk mindenkit a novemberre-decemberre tervezet rendezvényekkel is.

   November 9-én sok szeretettel várunk mindenkit a III. Szépkorúak báljába, majd november 20-án visszatérnek régiónkba a Pesti Művész Színház előadóművészei és a Csókos asszony c. operettet tekinthetjük meg Vágsellyén. Decemberben Budapestre utazunk, több program kapcsán is: december 3-án a Centrál Színház fergeteges My Fair Lady c. produkcióját tekinthetjük meg (főszerepben: Tompos Kátya és Alföldi Róbert), majd december 5-én és 6-án a Zwack Unicum gyárba látogatunk el, ahol megismerkedünk a gyár múltjával és megkóstoljuk az unikumkülönlegeségeiket. Természetesen, ha már december, akkor megállunk a budapesti adventi vásárokba kiélvezni a fővárosi ünnepváró hangulatot.

   Minden programunkra nagy szeretettel várjuk Önöket!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  142/238 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom