Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  14/238 >>

Bizakodva tekintünk a 2022-es évre

21.2.2022 20:29 | Horváth Judit

   Mindenki nagy szükségét érzi már a társaságban eltöltött perceknek és a vidám közös élményeknek. Azt szeretnénk, hogy óvatos és megfontolt újrakezdés mellet közösen csavaroghassunk, találkozhassunk, beszélgethessünk és gyűjthessünk ismét felejthetetlen élményeket.

   A 2022-es évre is a tőlünk megszokott optimizmussal készülünk. Annak érdekében, hogy mindannyiunknak tervezhető legyen a következő időszak, összeállítottunk egy éves programtervet, amit megpróbálunk idén megvalósítani.

   Áprilisban szeretnénk újrakezdeni a közös programok szervezését és ellátogatnánk Budapestre a Fővárosi Nagycirkuszba, majd a húsvéti időszak után Karlove Vary felé szeretnénk „törleszteni az adósságunkat”, hisz már oly sokszor beterveztük az erre irányuló körutunkat.

   Májusban egy nótás/operettes estet is tervezünk a szépkorúak csapatának, majd júniusban Zircre és Herendre látogatunk. A nyári időszak beköszöntével fürdőzni indulunk Lipótra és az augusztusi hónap is vízpartra csalogat majd minket: Tihany és a Balaton, valamint Szatmárnémeti az Ő Szamosával lesz az úticél.

   Az évek óta hiányolt Szépkorúak Bálját idén más időpontra tervezzük, szeptember végén hívjuk bálozni a vidám közös pillanatokra vágyókat. Szintén szeptemberben ellátogatunk Körmöcbányára és Garamszentbenedekre, majd októberbe Lednicére megyünk finom borokat kóstolni.

   Az év utolsó 2 hónapjában ismét Budapest lesz az uticél: novemberben színházlátogatás, illetve december elején a Törley pezsgőgyárba látogatunk el.

   Az időpontok és pontos dátumok egyeztetését követően már pontosabb dátumokat is tudunk majd közölni az érdeklődők számára. Pillanatnyilag közös képzeletbeli barangolással készítsük fel lelkünket a közelgő együtt eltölthető pillanatokra.

   Addig is fontos, hogy vigyázzunk az egészségünkre, menjünk el oltásra, hisz valószínűsíthető, hogy az idei esztendőben is a programokon a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek majd részt.

   Irodánkba továbbra is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a Pázmány Péter Alapítvány épületében (földszint, 3-as ajtó), naponta 8:00 – 12:00 közt. Cím: 924 01 Galánta, Kodály Zoltán utca 2367/49.

   Kérdéseikkel keressenek minket bátran:

   Legyen egy nagyon vidám 2022-es esztendőnk!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  14/238 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom