Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  251/361 >>

Választások után

15.4.2019 08:36 | Lejegyezte: Szabó Frigyes

   Egy magyar választó kifakadása

   Mára világossá vált, hogy a nagy Terv, amelyik a magyarok szétzilálására született, bevált. Számban megfogyatkozottak, hitben elveszettek, céltalanok lettünk röpke másfél évtized alatt. Magyar a magyarral hadakozik, szomszéd a szomszédra haragszik, mert más-más elképzelése van, másvalamiről győzték meg egyszer valamikor, azok, akik erről már régen elfeledkeztek. Csak a széthúzás rossz érzete, a tehetetlenség maradt meg, a célnélküli szétforgácsolódott közösségek, és az örökös félelem, hogy számban és értelemben egyre alacsonyabbra süllyedünk.  

   Már el sem megyünk szavazni. Minek, és ugyan kire. Pártjaink és pártocskáink még a választás lehetőségét is elveszik előlünk. Visszalépnek a visszalépők javára, vagy levitézlett, hitelét vesztett jelölttel próbálkoznak, akinek csak a legvégén jutunk eszébe, annyira el van szállva magától. A választani akaró magyar ember pedig, szégyenünkre, ide-oda osztogatja a voksát. Jut belőle a szabadelvűnek, a szocialistának, de még a harcos nemzetinek, és az alattomos demokratának is. Ezt nevezik nálunk sírásásnak, a magunk sírját ássuk öntudatlanul.

   Szégyen, hogy a magyarokat így vagy úgy képviselni akaró, és elsősorban a voksaink által hatalomhoz jutottak, és az onnan kiszorultak többsége számára éppen az egyszerű ember igénye, akarata közömbös. Pedig nem vagyunk mi nagyigényűek: hűségesek vagyunk, bízni akarunk, hinni akarunk, közösség akarunk lenni – erős és egységes! Mai vezetőink, vagyis a választottjaink, az egységnek, de még csak a közeledésnek a látszatát sem képesek felmutatni, hogy az emberek tízezreiben legalább a remény felcsillanhasson. Mi azokat szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolják a magyarok ügyét, boldogulásunkat. Büszkék szeretnénk lenni magunkra, mert tudjuk, hogy van mire büszkének lennünk.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  251/361 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom