logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  53/349 >>

Gyula- és Fercsi bácsi kolbászok

1.11.2021 21:03

Tóth Zsoltot, a K&T Mäso peredi húsfeldolgozó üzem tulajdonosát, igazgatóját kérdeztük

 

A vásárlók és lapunk olvasói az eltelt évek során megszokták, hogy kínálatukat állandóan bővítik. A két új kolbászfajta gyártása is ennek a folyamatnak az eredménye?

   Az anyai és apai nagyapámról elnevezett Premium kolbászaink a legújabb termékeink közé tartoznak. Válogatott, kitűnő minőségű húsokból készülnek, nagy megelégedésünkre rövid időn belül közkedvelté váltak, holott az áruk meghaladja az eddig megszokottakét. Kérem a kedves olvasókat, kóstolják meg, győződjenek meg kvalitásaikról! Természetesen figyelmükbe ajánlom az általunk készített hústermékek mindegyikét. Többségükben úgynevezett retro-termékekről van szó: összetételük, elkészítésük, ízviláguk a hagyományos, vidékünkön megszokott házi készítményeket idézik. Egyszerűbben fogalmazva: jó alapanyagokból, odafigyeléssel, szakmai tudással, szeretettel készítjük őket. Beváltak, keresettek - vásárlóink pedig elégedettek, és ez mindennél fontosabb.

 

A jól felszerelt üzemben 40-45 szakember dolgozik, többségük hosszú évek óta. Ez az állandóság és a velejáró tapasztalat bizonyosan nagyban befolyásolja a gazdasági eredményeket.

   A jó szakembergárda és a munkahelyi jó közérzet sok mindent meghatároz és megalapoz. A kísérletezések kora lezárult, előállított termékeink listája, mennyisége, minősége állandósult. Elsősorban a kialakult vásárlóközönségünk igényeit szeretnénk kielégíteni kiváló termékkínálattal, magas színvonalon. Piacfejlesztésünk célja a viszonteladói hálózatunk szélesítése. Saját üzleteink forgalma állandósult, közülük a vágsellyei üzleté folyamatosan emelkedik. Úgy tapasztaljuk, hogy egy igényesebb vásárlóréteg is kialakulóban van, amelyik értékeli a minőséget, és vevő a drágább hústermékekre is.

 

Októbert írunk. Az ilyenkor már keresett szezonális jellegű termékek közül mit ajánl olvasóink és minden vásárló figyelmébe?

   Felhívom az érdeklődők figyelmét, hogy elkezdtük a kolbászhús árusítását, akár nagyobb tételben is vásárolhatnak, rendelhetnek nálunk. Ehhez fűszert és belet is biztosítunk. Az egyéb disznótoros ínyencségek gyártását fokozatosan vezetjük be, mindenkit megnyugtatok, minden igényt ki tudunk elégíteni - minőségben és mennyiségben egyaránt.

   Üzemünk vezetése bízik abban, hogy a járvány várható újabb hulláma már kisebb gondokat okoz majd! Dolgozóink számára az előírások betartása, a maguk és a mások egészségének védelme fontos szempont volt mindig, és ezután is az lesz.  Az előírt egészségügyi előírások betartása amúgy is tevékenységünk elengedhetetlenül fontos része. A járványügyi intézkedések betartásával és betartatásával pedig vásárlóink egészségére is vigyázunk.

   Remélem, vásárlóink bizalma töretlen marad, és nálunk vásárolnak továbbra is. Célunk változatlan: mindig friss, minőségi árut készíteni és kínálni. Jelszavunk a régi:

NEM A MENNYISÉG, A MINŐSÉG A FONTOS!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  53/349 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat