Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  4/22 >>

Keresi a megfelelő ajándékot egy hölgy számára? Gondolt már ilyen ajándékra?

31.5.2020 10:42

Ahhoz, hogy örömet tudjon szerezni, nem szükséges nagy és drága ajándék. Minden nőnek kortól függetlenül örömet okoz egy kis kedves, szeretettel ajándékozott apróság. Sokkal fontosabb, hogy ne felejtsük el a hölgy ünnepét. A megfelelő ajándék kiválasztása egyszerűbb, ha ismerjük a választott személy ízlését és érdeklődési körét. A nők többsége már kiskora óta szeret szépen öltözködni és imádja a virágokat. Ha ezek közül legalább egy dolog jellemző az Ön unokájára, lányára vagy barátnőjére, akkor bizonyára tud majd választani a következő tippekből.

Ajándékok a kis hercegnőknek

Szeretne ajándékozni az ünnepeltnek valami szépet és praktikusat? Ebben az esetben lehet ez mondjuk egy sapka. A téli kötött mayoral gyerek sapkák illetve a fleecből vagy műszőrméből készült sapkák kiváló meleget biztosítanak síelés közben, de úton az iskolába is. Egy lányos sapkának nem kell kizárólag rózsaszínűnek lennie vagy épp Hello Kitty feliratosnak. A Lego wear márka sapkái között egy sportosabb dizájnt fedezhetünk fel. Kevésnek találja? A Lego sapkához ajándékozzon egy eredeti Lego márkájú építőkocka készletet! A Lego építőkocka nagyon közkedvelt a lányok és a fiúk körében egyaránt.

A közelgő nyáron illene a kislánynak egy szandál- ideális esetben minden ruhához egy másik, de ezt igazán csak egy igazi hercegnő engedheti meg magának. A gyerekláb túlságosan gyorsan nő és szinte minden időszakban nagyobb cipőket kell vásárolni. Minden évszakban legalább egy vagy két pár megfelelő cipőre van szüksége a gyereknek. Ne felejtsük el, hogy a gyerek cipő csak akkor praktikus ajándék, ha pont jó és nem csúszkál a lábunkon. A vásárlás előtt ellenőrizze le a pontos lábméretet, esetleg vigye magával a cipellő jövendő tulajdonosát, hadd próbálja ki. A szandálok esetében különösen figyeljen arra, milyen anyagból készült. A kemény anyagból készültek felsérthetik a bőrt. Legjobbak a természetes bőrből készült, az egészségre nem ártalmas anyagok.

Illatos és édes csokrok

Ha a kislány már kinőtte a gyerekcipőket és a gyerekruha sem jó már neki, akkor bizonyára már egy ifjú hölggyel van dolgunk. Ebben az esetben koncentráljunk inkább a nőies ajándékokra. Egy csokorral biztosan semmit nem rontunk el. Lehet élő virágokból kötött csokor, vagy...

Kicsit kevésbé tradicionális a szappancsokor, az édességcsokor vagy a gyümölcscsokor. Egy ilyen csokor kötése szépérzéket és kézügyességet igényel. Szerencsére már készen kapható csokrokat is tudunk vásárolni, miközben mindegyik egyedi darab. Ha felkeltettük az érdeklődését, egy specializált szaküzletben bizonyára elkészítik a csokrot lehetőség szerint az Ön elképzelései alapján.

A szappancsokor előnyei, hogy szépítik és beillatosítják a helyiségeket néhány hónapon keresztül. Az édesség- vagy gyümölcscsokorból viszont csemegézhet az ünnepelt. Az ízléses gyümölcscsokrok, dobozok avagy kosarak friss szezonális gyümölcsökből készülnek, közvetlenül az elvitel előtt. Annak ellenére, hogy édesek, nagyon sok vitamint tartalmaznak, ezért a legkisebbeknek is megfelelő ajándék lehet.

A rendhagyó csokrokat bármilyen alkalomból ajándékozhatjuk vagy csak egyszerűen, ha szeretnénk kifejezni, hogy az adott személy fontos számunkra és szeretjük.  


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  4/22 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom